Iz Samsunga stižu Galaxy Note9 i Galaxy Watch

Samsung je predstavio najnoviji dodatak svojoj vrhunskoj Note seriji – Samsung Galaxy Note9. Note serija oduvijek je uključivala posljednje inovacije tvrtke, a Galaxy Note9 temelji se na nasljeđu premium pametnih telefona. Galaxy Note9 pruža vrhunsku izvedbu uz novu S Pen olovku, koju po prvi puta možete povezivati s drugim uređajima, te Samsungovu najpametniju kameru do sada. Galaxy Note9 dizajniran je prema željama i potrebama korisnika te im pruža visoku razinu snage i inteligencije. Korisnici žele maksimalno iskoristiti prednosti svojih Note uređaja, a Galaxy Note9 je jedini pametni telefon koji u potpunosti može držati korak s njihovim užurbanim stilom života.

Njegove moćne karakteristike su:

  • baterija koja traje cijeli dan,
  • više mjesta za pohranu najdražih fotografija, video zapisa i aplikacija,
  • veća brzina i snaga, te
  • premium kamera – najpametnija do sada.

Galaxy Note9 bit će dostupan na hrvatskom tržištu od 24. kolovoza, u ponoćno crnoj i ljubičastoj boji, kao i novoj oceansko plavoj boji s jedinstvenom žutom S Pen olovkom, u ponudi operatora i partnera.

Samsung Galaxy Watch

Također, predstavljen je i novi Samsung Galaxy Watch koji donosi najbolje od Samsung Galaxy ekosustava, s dugotrajnijom baterijom, LTE povezivanjem, opcijama za praćenje životnih navika te bezvremenskim i personaliziranim dizajnom. Novi Galaxy Watch dolazi u čak tri boje – srebrnoj, ponoćnoj crnoj i popularnoj rose gold boji, a moguće ga je i dodatno personalizirati izborom boje remena.

Također, Galaxy Watch pruža pravo zdravstveno iskustvo s novom funkcionalnosti za praćenje stresa, koja automatski detektira visoku razinu stresa i predlaže vježbe disanja. Dodatno, nova funkcionalnost  omogućuje praćenje ritma spavanja, uključujući i REM fazu, kako bi pomogla korisnicima da prilagode svoje navike spavanja. S kontrolom stresa i spavanja, Galaxy Watch također pomaže korisnicima u postizanju drugih zdravstvenih ciljeva, poput vježbanja. Galaxy Watch sadrži ukupno 39 vježbi, od čega 21 namijenjenu izvođenju u zatvorenom prostoru, omogućujući korisnicima da prilagode i promijene svoje navike.

Galaxy Watch bit će dostupan kod ovlaštenih Samsung partnera u Hrvatskoj od 21. rujna 2018. Korisnici koji žele među prvima kupiti novi Galaxy Watch, moći će ga i prednaručiti u razdoblju od 30. kolovoza do 20. rujna.

Tele2 omogućuje prednarudžbe za novi Samsung Galaxy Note9

Samsung Galaxy Note9 može se prednaručiti za 1.999,00 kn odmah, ostatak na rate, putem Tele2 webshopa do 23. kolovoza, a dodatna pogodnost prednarudžbe je 750,00 kuna niža cijena ako korisnik pri tome odluči zamijeniti svoj stari telefon.

Isto tako, svi korisnici starijeg modela Samsung Galaxy Note mogu ostvariti dodatni popust od 750 kuna, ako zamijene rabljeni mobitel s novim Samsung Galaxy Note9 kod Samsungovog otkupnog partnera.
Uređaj kreće u regularnu prodaju od 24. kolovoza 2018. kada kreće i isporuka prednaručenih uređaja.

Podijeli

Odgovori

Top