Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Samsungov roadshow kamion stiže u šest hrvatskih gradova

Nakon što je prošle godine zabilježen iznimno velik interes posjetitelja, tvrtka Samsung će i ove godine u hrvatskim gradovima održati jedinstveni roadshow s najnovijim proizvodima, od kojih su neki tek nedavno imali svjetsku premijeru.

Nakon što je prošle godine zabilježen iznimno velik interes posjetitelja, tvrtka Samsung će i ove godine u hrvatskim gradovima održati jedinstveni roadshow s najnovijim proizvodima, od kojih su neki tek nedavno imali svjetsku premijeru.

Počevši od 6. pa sve do 20. rujna, turnejom koja će obuhvatiti Zagreb, Vodice, Biograd na moru, Crikvenicu, Poreč i Rovinj, Samsung će svim zaljubljenicima u njihove proizvode te zainteresiranim posjetiteljima ponuditi mogućnost isprobavanja najnovijih proizvoda. Samsungov roadshow, uz posebne cijene uređaja te poklone za kupce, diljem Hrvatske će predstaviti i Galaxy Note9, najnoviji pametni telefon koji je krajem kolovoza imao svoju hrvatsku premijeru.

Samsungov roadshow kamion će, uz novi Galaxy Note9, posjetiteljima predstaviti i druge vrhunske Samsung proizvode kao što su QLED TV, inovativna Quick Drive perilica rublja i Wind Free klima uređaj te Samsung Galaxy S9 i S9+.

Samsung Electronics Adriatic Roadshow 2018. kreće u Zagrebu, a 6. rujna posjetitelji će moći iz prve ruke vidjeti i isprobati sve proizvode na Trgu kralja Tomislava od 11:00 do 21:00 sat.

Roadshow potom odlazi na jadransku obalu, gdje će se u Vodicama zadržati 8. i 9. rujna, a posjetitelji će oba dana, od 15:00 do 23:00 sata, Samsungove novitete moći vidjeti na Obali Vladimira Nazora bb.

U Biogradu na moru svi zainteresirani moći će posjetiti Samsungov roadshow kamion na parkingu Bure centra, 11. i 12. rujna od 14:00 do 21:00 sat.

Nakon toga, roadshow odlazi u Crikvenicu, gdje će Samsungovi proizvodi biti predstavljeni na Trgu Stjepana Radića, 14. i 15. rujna od 15:00 do 23:00 sata.

Samsungov roadshow kamion potom odlazi u Istru, točnije u Poreč, u uvalu Peškera 16. i 17. rujna, te u Rovinj 19. i 20. rujna na parking na obali Nona. Posjetitelji će moći isprobati proizvode i novitete od 14:00 do 22:00 sata.

Pročitajte još:

Ekonomija

Analitička kompanija Canalys objavila je preliminarne rezultate za posljednji prošlogodišnji kvartal za tržište pametnih telefona.

DOP

Nova aplikacija Samsung Global Goals korisnicima će donijeti više informacija o svakom od 17 globalnih ciljeva te ih educirati o važnosti Programa Ujedinjenih naroda...

Ekonomija

Sva tri monitora bit će predstavljena na Samsungovom CES štandu u Las Vegasu od 8. do 11. siječnja 2019. godine.

Industrija

Samsung je predstavio najnoviji dodatak svojoj vrhunskoj Note seriji – Samsung Galaxy Note9.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.