Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Samsung u partnerstvu s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj podržao ciljeve održivog razvoja

Nova aplikacija Samsung Global Goals korisnicima će donijeti više informacija o svakom od 17 globalnih ciljeva te ih educirati o važnosti Programa Ujedinjenih naroda za razvoj i kampanji Global Goals.

Tvrtka Samsung Electronics novim je partnerstvom podržala Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), usmjeren ka ciljevima održivog razvoja (SDGs), poznat pod nazivom Global Goals. Sedamnaest globalnih ciljeva postavljeno je kako bi se pronašla rješenja za neke od najvećih izazova s kojima se suočava čitav svijet, a među njima se nalaze problemi nejednakosti, klimatskih promjena i zaštite okoliša te obrazovanja.

Samsung i UNDP smatraju da je ključni korak u rješavanju ciljeva održivog razvoja povećati svijest javnosti o navedenim problemima te razumijevanje izazova s kojima se ti ciljevi bave te istaknuti zašto su važni. Kako bi korisnici Galaxy uređaja imali mogućnost na jednostavan način podržati ove ciljeve i sudjelovati u rješavanju ključnih problema, Samsung i UNDP kreirali su Samsung Global Goals mobilnu aplikaciju, koja se temelji na obrazovanju i donacijama. Također, prilikom lansiranja nove Galaxy Note serije u New Yorku, Samsung je predstavio i posebno dizajniran Galaxy Note10 na temu Global Goals.

„Partnerstvo Samsunga i Programa Ujedinjenih naroda za razvoj omogućilo nam je da u potpunosti iskoristimo snagu tehnologije za rješavanje najvećih izazova s kojima se suočava svijet. Korisnici Galaxy uređaja mogu se pritom jednostavno informirati o ciljevima održivog razvoja i podržati ih na način da zajedničkim snagama napravimo promjenu“, istaknuo je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Nova aplikacija Samsung Global Goals korisnicima će donijeti više informacija o svakom od 17 globalnih ciljeva te ih educirati o važnosti Programa Ujedinjenih naroda za razvoj i kampanji Global Goals. Korisnici će pomoću aplikacije imati priliku izravno donirati kampanju putem službene internetske stranice Programa Ujedinjenih naroda za razvoj. Kao potpora u ostvarenju ciljeva, Samsung će donirati dio prihoda od prodaje posebnog izdanja Galaxy Note10.

Više informacija o Samsung Global Goals saznajte na https://news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com i www.samsung.com/global/galaxy/apps/samsung-global-goals

 

Pročitajte još:

Ekonomija

Analitička kompanija Canalys objavila je preliminarne rezultate za posljednji prošlogodišnji kvartal za tržište pametnih telefona.

Ekonomija

Sva tri monitora bit će predstavljena na Samsungovom CES štandu u Las Vegasu od 8. do 11. siječnja 2019. godine.

Komunikacija

Nakon što je prošle godine zabilježen iznimno velik interes posjetitelja, tvrtka Samsung će i ove godine u hrvatskim gradovima održati jedinstveni roadshow s najnovijim...

Industrija

Samsung je predstavio najnoviji dodatak svojoj vrhunskoj Note seriji – Samsung Galaxy Note9.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.