Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Jadranka Kosor – Milanovićeva izjava je čisti kukavičluk

Premijerka Jadranka Kosor odgovorila je na kritike Zorana Milanovića o Vladinom programu gospodarskog oporavka. Premijerka je Milanovićeve izjave nazvala nelogičnim, iz razloga što prvo govori da su mjere loše, a zatim da su prepisane od SDP-a. Također, premijerka je komentirala i Milanovićevu izjavu da su program pisali stručnjaci a ne ona sama. – Pa neće ga valjda pisati nestručnjaci, – odgovorila je.

Premijerka Jadranka Kosor odgovorila je na kritike Zorana Milanovića o Vladinom programu gospodarskog oporavka. Premijerka je Milanovićeve izjave nazvala nelogičnim, iz razloga što prvo govori da su mjere loše, a zatim da su prepisane od SDP-a. Također, premijerka je komentirala i Milanovićevu izjavu da su program pisali stručnjaci a ne ona sama. – Pa neće ga valjda pisati nestručnjaci, - odgovorila je.

– Zoran Milanović je prvo rekao da su Vladine mjere za gospodarski oporavak loše. Zatim je rekao da su prepisane od SDP-a, a nakon toga je poručio javnosti da će on, kada dođe na vlast, vratiti sve porezne olakšice koje mi predviđamo ukinuti. Tu je nešto jako nelogično ili, da se izrazim političkim rječnikom, njegova izjava je čisti i pravi kukavičluk, – odgovorila je premijerka Jadranka Kosor na jučerašnje izjave predsjednika SDP-a.

Premijerka je komentirala i Milanovićevu kritiku da su program pisali stručnjaci a ne ona sama.

– Pa neće ga valjda pisati nestručnjaci, – odgovorila je premijerka.

Program podržali svi relevantni stručnjaci

Premijerka je istaknula da su gospodarske mjere podržali svi relevantni stručnjaci, uključujući tim predsjednika Josipovića, MMF, Svjetsku banku i Udrugu poslodavaca.

Na predstavljanju nastavka zdravstvene reforme ministra zdravstva Darka Milinovića, Kosor je naglasila da su donesene mjere koje će dugoročno dovesti do oporavka gospodarstva.

– Ovo nisu vatrogasne i nipošto nisu izborne mjere, – opovrgnula je premijerka nagađanja u medijima.

[infopunkt 1755 1]

[infopunkt 1755 2]

[infopunkt 1755 3]


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.