Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Kentbank d.d. putem Turkish Deska spaja hrvatske i turske gospodarstvenike

turkish desk

KentBank d.d. otvara svoju prvu poslovnicu u gradu Zadru.  Širenje poslovne mreže na nacionalno tržište dio je dugoročnog strateškog plana koji bi u sljedećih nekoliko godina trebao pridonijeti jačanju hrvatskog gospodarstva i smanjenju nezaposlenosti. Svečano otvorenje zadarske poslovnice Kentbank d.d. održat će se u petak 10.07.2015. na lokaciji Jazine – Zadar, Obala kralja Tomislava 1.

Od kraja 2011. godine, od preuzimanja Banke Brod d.d. od strane Kentbank d.d, pa do sredine 2015. godine, Banka je povećala broj zaposlenih sa 89 osoba na 139 osoba, uvela je novi core sustav i data centar. Za nadolazeće razdoblje strategija Banke je postati univerzalna banka sa snažnim uporištem na poslovanje s građanima, malo i srednje poduzetništvo, na korporativni sektor i faktoring.

„Otvorenjem Zadra povezali smo Jadransku obalu u cijelosti i to sjeverni Jadran sa poslovnicama u Puli i Rijeci, srednji Jadran sa poslovnicama Split i Zadar te južni Jadran sa našom poslovnicom u Dubrovniku. Poslovnica u Varaždinu, koju također planiramo otvoriti do kraja godine,  omogućit će veću dostupnost klijentima u centralnoj Hrvatskoj“,  napominje uoči otvorenja zadarske poslovnice Ivo Bilić, predsjednik Uprave Kentbank d.d.

Viša razina usluge za klijente, turistički krediti,  krediti za obnovu stambenih zgrada i akcijski krediti bez naknade

Otvorenjem poslovnice u Zadru,  Kentbank d.d. nastoji svojim klijentima ponuditi višu razinu usluge te se u tom smjeru posebno izdvaja orijentiranost Banke turističkom sektoru i ponuda turističkih kredita (neovisno da li se radi o pravnoj osobi, obrtu ili fizičkoj osobi) u kojem su cijene i rokovi otplate prilagođeni klijentu i njegovim priljevima od sezone.

Također, klijenti koji imaju otvoren račun u Kentbank d.d. imaju mogućnosti korištenja povlaštenog tečaja, čime Banka umanjuje troškove poslovanja i time direktno postiže pozitivne efekte za klijente. Osim povlaštenog tečaja klijenti Kentbank d.d imaju pristup svim uslugama platnog prometa po povoljnim uvjetima  bilo korištenjem poslovnice Banke ili Internet bankarstva.

Kentbank d.d. u svojoj ponudi ima i kredite za obnovu stambenih zgrada uz niz beneficija,  i upraviteljima i samim stambenim zgradama – od brze i jednostavne procedure odobrenja kredita , preko posebnih naknada i kamatnih stopa.

Orijentacija Kentbank d.d  je malo i srednje poduzetništvo, a  ovim otvorenjem poslovnice u Zadru  Banka želi postati jedan od stupova razvoja gospodarstva grada Zadra i Zadarske županije.

Kentbank d.d. putem Turkish Deska  spaja hrvatske i turske gospodarstvenike, uskoro otvorenje poslovnice u Varaždinu i tri nove u Zagrebu

U proteklom razdoblju u poslovanje Kentbank d.d. uvedena je nova strategija čime je organizacija Banke postala prodajno orijentirana, usmjerena u potpunosti klijentima i time se na tržištu odlučila diferencirati temeljem kvalitete servisa klijenata.

„Svjesni smo koliko je bitno prilagoditi se našim klijentima, posebice radi činjenice da su građani Hrvatske postali vrlo informiran i bankarski educiran narod. Trend rasta poslovanja Banke prisutan je iz mjeseca u mjesec. Banka bilježi kontinuirani rast iznad hrvatskog prosjeka što ulijeva dodatnu sigurnost i poticaj za ostvarenje ambicioznih planova.“, izjavio je povodom otvorenja Ivo Bilić, predsjednik Uprave Kentbank d.d.

Prvu polovicu godine Banka je iskoristila za uvođenje nekoliko novih proizvoda: novo internet bankarstvo, Ino garancije i dokumentarni akreditive, mikrofinanciranje u suradnji sa HBOR-om, subvencionirane kredite u suradnji sa Ministarstvom poduzetništva i obrta, stambene i potrošačke  krediti, te nenamjenske kredite sa CPI, a u studenom 2015. planirano je uvođenje kartičnog poslovanja.

S obzirom da je namjera Kentbank d.d  doprinijeti razvoju hrvatsko-turskih gospodarskih odnosa i služiti kao most koji spaja gospodarstvenike obje zemlje,  formiran  je TURKISH DESK koji u potpunosti podržava poslovanje s Turskom.

Na kraju drugog kvartala ove godine Banka je prvi puta nakon preuzimanja od turskog vlasnika ostvarila pozitivan rezultat. Pod utjecajem kontinuiranog unapređivanja poslovanja tijekom prethodne tri godine, broj klijenata Banke odnosno korisnika usluga i proizvoda je u stalnom porastu, pa u nadolazećem razdoblju Kentbank d.d. planira otvorenje i dodatne 3 poslovnice u Zagrebu.

Pročitajte još:

Financije

Ako zbog plaćanja duga ne možete podmirivati osnovne životne potrebe, vi imate financijski problem kojeg je potrebno što prije početi rješavati.

Financije

Stambeni krediti su krediti banaka kojima se može financirati kupnja, izgradnja ili adaptacija stambenog prostora.

Osobne financije

Nakon što je u svibnju prva u Hrvatskoj predstavila brzi kredit sa 0 posto kamata, ovu jedinstvenu ponudu Addiko banka je produžila do kraja...

Financije

Bliži se još jedna runda natječaja subvencioniranih stambenih kredita.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.