Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

‘Kliknite’ s poslodavcem na trećem regionalnom Virtualnom danu karijera

Danas je na adresi www.DanKarijera.com počeo treći regionalni Virtualni dan karijere i znanja u organizaciji vodećih portala za zapošljavanje – MojPosao.net, Posao.ba i Infostud.com.

Danas je na adresi www.DanKarijera.com počeo treći regionalni Virtualni dan karijere i znanja u organizaciji vodećih portala za zapošljavanje - MojPosao.net, Posao.ba i Infostud.com.

U sedam dana održavanja sajma posjetiteljima će se predstaviti najistaknutiji poslodavci iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine koji imaju potrebu za novim zaposlenicima, kao i edukativne ustanove koje će detaljnije predstaviti mogućnost dodatne edukacije i profesionalnog usavršavanja.

Među tvrtkama koje na regionalnom Virtualnom danu karijere i znanja traže zaposlenike u sve tri zemlje su Japan Tobacco International i Mozzart kladionice, dok hrvatske izlagače čine predstavnici tvrtka: INA d.d., APIS IT, Karlovačka pivovara, Pliva, Nova TV i Zepter International.

Na ovogodišnjem sajmu posjetitelje očekuje 125 natječaja za radna mjesta. Osim prijave na aktivne natječaje, posjetitelje sajma očekuju i predstavljanja tvrtki i edukativnih ustanova koja će uključivati i simulacije intervjua s video snimanjima te nagradni natječaji i popusti na edukativne programe.

Povodom otvorenje sajma, Voditelj projekta 3. regionalni Virtualni dan karijera i znanja, Jurica Šarčević je izjavio: ‘Otvoren poslije ponoći, sajma je u jutarnjim satima zabilježio 2.000 posjetitelja, a od 10:00 sati ujutro u svakom trenutku sajam posjeti više od 450 aktivnih korisnika. Vjerujemo da će sajam tokom svojih sedam dana trajanja privući veliki broj posjetitelja te ostvariti posjećenost prošlogodišnjeg sajma koji je zabilježio rekordnu posjećenost od 170.000 korisnika.’

Generalni medijski pokrovitelji regionalnog Virtualnog dana karijere i znanja u Hrvatskoj su: Nova TV, Dnevnik.hr, Totalni FM i poslovni tjednik Lider.

Sajam podržavaju: Hrvatski zavod za zapošljavanje i Ministarstvo gospodarstva, dok su partneri u organizaciji: udruge eSTUDENT i AIESEC te portal EduCentar.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.