Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

U potrazi si za poslom? MojPosao ima rješenje!

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!   

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta u Zagrebu i okolici.

ADRIA GRUPA je najveće hrvatsko Društvo za Facility Management u Republici Hrvatskoj. Zapošljavaju preko 1500 djelatnika različitih profila. Misija grupe je postojanošću, pouzdanošću i kvalitetom usluga zadovoljiti zahtjeve klijenata, a postoje kako bi se oni mogli posvetiti svojem vlastitom poslovanju. Trenutno su u potrazi za Električarom / Elektroinstalaterom (m/ž), a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 6. listopada.

SANDRA JOKIĆ d.o.o. za restoran “Kod Bosanca” na istočnom dijelu grada (Resnik) traže novog člana tima na poziciji Kuhar / Roštilj majstor (m/ž). Potrebno je imati srednju stručnu spremu / KV ugostiteljskog smjera te barem jednu godinu radnog iskustva. Nude slobodne nedjelje, topli obrok te mogućnost ostvarivanja bonusa. Ako si se pronašao u ovom oglasu, on ostaje aktivan do 7. listopada.

IVANIŠ-PROMET proizvodnja, trgovina, zastupanje i usluge, d.o.o. u potrazi su za Glodačem (m/ž) koji bi radio na klasičnim strojevima. Potrebno je imati srednju stručnu spremu /  VKV, a nude stalni radni odnos. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš putem linka za prijavu najkasnije do 13. listopada.

NASIĆ GRILL je u potrazi za Konobarom (m/ž) za rad u restoranu u Sesvetama. Nude plaću od 4 000 kuna + plaćeni prijevoz. Možeš se prijaviti najkasnije do 6. listopada preko linka za prijavu ili telefonskim putem, a broj se nalazi u oglasu.

Tvrtka Žitnik d.o.o. bavi se prijevozom već 27 godina, a sada su u potrazi za Vozačem tegljača s poluprikolicom (m/ž). Posao uključuje kompletan izvoz iz Hrvatske prema Italiji i zbirni utovari nazad do Zagreba. Uvjeti su KOD 95 i kartica vozača te vozačka dozvola C+E kategorije. Nude dobru plaću i neradne vikende. Ako si se pronašao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 6. listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.