Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Konferencija Weboo 2015 – Dan Internetskog Marketinga

Konferencija Weboo 2015

Gledamo u budućnost, a bez staklene kugle i magičnih zazivanja i znamo točno kakve su prognoze, što Vi želite, što Vam je potrebno i s čime Vam možemo obogatiti poslovni, ali i privatni dan. Kako je to moguće? Zato što imamo osam proroka koji su godinama spremali ćiribu-ćiriba recepte, putovali, naporno učili od najboljih, danima i noćima čitali, zapisivali, slušali Vaše želje te se čudesno pripremili da svojim praktičnim predavanjima oplemene najvruću konferenciju o internetskom marketingu ove godine – Weboo 2015!

KonferencijaWeboo 2015 – Dan Internetskog Marketinga (D.I.M.)‘ daje Vam dimne signale 19.03. u Movie Pubu, u Zagrebu kojima Vas poziva da budete dio marketinške elite s kojom ćete se družiti, dijeliti svoje sugestije, postavljati pitanja, popiti kavu, slušati najbolje od najboljih te ono najvažnije, naučiti i saznati koji su trendovi internetskog marketinga ovoga časa u svijetu, koji tek stižu u Hrvatsku, a Vi ćete imati čast biti među onima koji će prvi saznati za njih. U ležernom ambijentu i opuštenoj atmosferi provedite dan na vrhunskoj edukaciji sa zagarantirano najboljim predavačima i najaktualnijim temama iz šarenog svijeta internetskog marketinga. Tražili ste nas, nećemo iznevjeriti!
Prijavite se na konferenciju jer pretkazanja o kvalitetnom konferencijskom danu potvrđuje Bruno Blumenschein, jedan od osnivača Overtime Sport Marketinga, TOP5 predavač prema ocjenama publike, koji Vam upućuje poziv: ‘Uz sveobuhvatan i kvalitetan sadržaj, internet marketing odigrava ključnu ulogu i zato je ova konferencija korisna i važna, kako za proizvođače sadržaja, tako i za oglašivače te same korisnike. Moći ćemo pogledati u budućnost koja je tu, iza ugla.’

Weboo 2015

Podle i prljave marketinške trikove otkriva Ilija Brajković, o pametnoj strategiji za Vaš web shop priprema Vas Majana Havranek, o jodlanju uz Facebook i TV govori već spomenuti Bruno Blumenschein, kako, kome i što prodavati online u Hrvatskoj direktno će Vam reći Đuro Korać, kako da kupci na kraju ne odbace kupovinu s punom košaricom uz TOP10 razloga predstavlja Ivica Kruhek, tips&tricks ideje za e-mail marketing opisuje i daje Mario Pintar, a o Google Enhanced Ecommercu, kao dijelu Google Analyticsa, spremno progovara Robert Petković, jedan od redovitih predavača Web Marketing Akademije.

Masterweb 2015

Dio ove konferencije je i Masterweb natječaj koji se sastoji od tri regionalne kategorije među kojima će biti proglašeni najbolji web-projekti te dodijeljene Masterweb nagrade. Uz svaki web-projekt koji će ući u izbor tri najbolja, bit će objavljen i komentar stručnog žirija o kvaliteti i razlozima izbora za Masterweb nagradu kako bi isti bio pokazatelj ostalima kao ispravan smjer razvoja modernih web-projekata.

Prijavite svoj rad na Masterweb natječaj  što prije kako biste pokazali svima da ste upravo Vi oni najbolji!’ – poručuje Vam Krešimir Drvar, autor najnovije hrvatske aplikacije ‘Liana’ o kojoj svi pozitivno bruje ovih dana.

Prijavite se za konferenciju odmah jer trenutna cijena s popustom do 10.02. iznosi 600,00 kuna!
Prva tri čitatelja koja se jave u komentare ispod članka na facebook stranici, osvajaju po dvije besplatne ulaznice za cjelodnevnu konferenciju čime otvaraju vrata kroz koja 19.03. gledamo u internet marketing budućnost.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.