Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Kupnjom Zvijezdinog suncokretovog ulja pomažete djeci sa sindromom Down

Prijateljstvo osoba sa sindromom Down i Zvijezde nastavlja se novom suradnjom.

Prijateljstvo osoba sa sindromom Down i Zvijezde nastavlja se novom suradnjom. Ove će godine zajedno proslaviti 20. godišnjicu Udruge za sindrom Down Zagreb te obilježiti Svjetski dan sindroma Down velikom akcijom #budiZvijezdapomoziDown.

Od svake kupnje Zvijezdinog suncokretovog ulja do 17. ožujka Zvijezda će donirati 20 lipa Hrvatskoj zajednici za sindrom Down, pri čemu će sredstva biti raspoređena između osam udruga za sindrom Down koje djeluju u Hrvatskoj.

Djeca suncokreta, kako se još zovu djeca sa sindromom Down, ponovno su imala priliku oslikati etiketu Zvijezdinog suncokretovog ulja. Upravo iz cvijeta suncokreta, oslikanog na limitiranoj verziji etikete, nastaje najprodavaniji Zvijezdin proizvod i prvi izbor domaćih potrošača – suncokretovo ulje. Autor ovogodišnjeg crteža suncokreta koje je otisnuto na limitirano izdanje etikete, devetogodišnji je Noa Oliverić.

– Neopisivo smo sretni što je Zvijezda prepoznala aktivnosti naše organizacije i svih udruga za sindrom Down u Hrvatskoj. Drago nam je što kroz ovo prijateljstvo možemo zajednički djelovati na senzibilizaciji i edukaciji javnosti o sindromu Down te omogućiti našim štićenicima još kvalitetniji život, izjavila je Dinka Vuković, predsjednica Hrvatske zajednice za sindrom Down.

Hrvatska zajednica za sindrom Down krovna je organizacija za udruge za sindrom Down, a svojim djelovanjem nastoji promovirati integraciju, jednakost i pravo izbora za osobe sa sindromom Down kroz niz tečajeva, predavanja i edukacija.

Pročitajte još:

Marina Karamatić Sopić

Brendiranje je zahtjevan i dugoročan posao, pa i odabir prave osobe mora biti besprijekoran.

Novosti

Najveća hrvatska tvornica ulja, Zvijezda, i ove godine otkupljuje ekstra djevičansko maslinovo ulje od maslinara koji su u sustavu registriranih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG).

Industrija

Zvijezda ekstra djevičansko maslinovo ulje, dragocjeno ulje za užitak, osvojilo je prestižnu nagradu Povenjak 2017. kao najbolje ulje koje se prodaje u hrvatskim trgovinama....

Novosti

Kompanije iz koncerna Agrokor - Zvijezda, Jamnica i PIK Vinkovci - preuzele su jamstva za kredite Agrokora s austrijskom bankom VTB i francuskom BNP...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.