Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Industrija

Udruga maslinara testirala je ulja iz domaćih trgovina

Zvijezda ekstra djevičansko maslinovo ulje, dragocjeno ulje za užitak, osvojilo je prestižnu nagradu Povenjak 2017. kao najbolje ulje koje se prodaje u hrvatskim trgovinama.

Nagradu desetu godinu za redom dodjeljuje Udruga maslinara Paićuša iz Piska, a ove je godine Zvijezdino ekstra djevičansko maslinovo ulje ocijenjeno kao najbolje ekstra djevičansko maslinovo ulje među uzorcima uzetima iz trgovina u 2016. godini.

Maslinova ulja ocjenjivalo je 13 članova žirija koji su prepoznali visoku kakvoću Zvijezda ekstra djevičanskog maslinova ulja i u okusu u kojem se mogu osjetiti blaga do umjerena gorčina i pikantnost te mirisi koji podsjećaju na različito voće, povrće i zelenilo.

“Iza svake boce maslinova ulja koju Zvijezdini potrošači mogu pronaći na policama trgovina nebrojeni su sati rada, truda i stroge kontrole kakvoće kako bi ekstra djevičansko ulje koje Zvijezda proizvodi zadovoljilo nepca i najzahtjevnijih kušača.  Posebno smo ponosni što je i struka prepoznala kako je Zvijezdino ekstra djevičansko maslinovo ulje proizvod vrhunske kvalitete, proizveden od prirodnih, strogo selektiranih sastojaka”, izjavila je Zorica Jurišić, stručnjakinja za maslinova ulja iz Zvijezde.

Zvijezda Ekstra djevičansko maslinovo ulje dobiva se izravno iz ploda masline, pri čemu se svježi plodovi podvrgavaju isključivo mehaničkim postupcima kako bi svi sastojci ostali sastavom izvorni. Pomno odabrani zdravi plodovi masline najprije se drobe gnječenjem, a zatim se tiještenjem cijedi čisto maslinovo ulje kako bi se sačuvala sva njegova punoća.

Zbog svoje prirodne jačine,  dobro se slaže s jelima snažnijeg karaktera primjerice s mesnim jelima, gorkim povrćem poput radiča i jelima s češnjakom te se koriste u pripremi marinada. Također, odlično će pristajati morskim jelima poput tek pečene morske ribe ili neodoljive dalmatinske buzare.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.