Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Linić zadužio Hrvatsku za 1,5 milijardi dolara

Vlada u Zagrebu je revidirala konačnu cjenovnu smjernicu koja je iznosila 5,625 do 5,75 posto, objavio je specijalizirani Reutersov servis IFR. U početnoj je smjernici bila određena cijena od “oko 5,875 posto”

Vlada u Zagrebu je revidirala konačnu cjenovnu smjernicu koja je iznosila 5,625 do 5,75 posto, objavio je specijalizirani Reutersov servis IFR. U početnoj je smjernici bila određena cijena od "oko 5,875 posto"

Hrvatska je u utorak izdala 10-godišnju obveznicu u vrijednosti 1,5 milijardi dolara, a konačni je prinos 5,625 posto, izvijestio je u utorak Reuters pozivajući se na tržišne izvore.

Time je vlada u Zagrebu revidirala konačnu cjenovnu smjernicu koja je iznosila 5,625 do 5,75 posto, objavio je specijalizirani Reutersov servis IFR. U početnoj je smjernici bila određena cijena od “oko 5,875 posto”.

Aranžeri izdanja su Bank of America Merrill Lynch, Deutsche Bank, Goldman Sachs i JP Morgan.

Predstavnici hrvatskog Ministarstva financija su početkom prošlog tjedna započeli sastanke s potencijalnim ulagačima u hrvatske državne obveznice, a tada je najavljeno da bi sastanci u nekoliko financijskih središta u Europi i Americi mogli bi potrajati do sredine ovog tjedna.

Napisao

Preporučujemo

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.