Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Linić zadužio Hrvatsku za 1,5 milijardi dolara

Vlada u Zagrebu je revidirala konačnu cjenovnu smjernicu koja je iznosila 5,625 do 5,75 posto, objavio je specijalizirani Reutersov servis IFR. U početnoj je smjernici bila određena cijena od “oko 5,875 posto”

Vlada u Zagrebu je revidirala konačnu cjenovnu smjernicu koja je iznosila 5,625 do 5,75 posto, objavio je specijalizirani Reutersov servis IFR. U početnoj je smjernici bila određena cijena od "oko 5,875 posto"

Hrvatska je u utorak izdala 10-godišnju obveznicu u vrijednosti 1,5 milijardi dolara, a konačni je prinos 5,625 posto, izvijestio je u utorak Reuters pozivajući se na tržišne izvore.

Time je vlada u Zagrebu revidirala konačnu cjenovnu smjernicu koja je iznosila 5,625 do 5,75 posto, objavio je specijalizirani Reutersov servis IFR. U početnoj je smjernici bila određena cijena od “oko 5,875 posto”.

Aranžeri izdanja su Bank of America Merrill Lynch, Deutsche Bank, Goldman Sachs i JP Morgan.

Predstavnici hrvatskog Ministarstva financija su početkom prošlog tjedna započeli sastanke s potencijalnim ulagačima u hrvatske državne obveznice, a tada je najavljeno da bi sastanci u nekoliko financijskih središta u Europi i Americi mogli bi potrajati do sredine ovog tjedna.

Napisao

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.