Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Marasović: Ekonomska politika SDP-a tvrdoglava kao Hitler kod Staljingrada [VIDEO]

Prilikom dodjela potpora neće više biti “odokativnog pristupa i politike daj onome tko ti se više sviđa”, poručio je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras HDZ-ovu Đuri Popijaču

Prilikom dodjela potpora neće više biti "odokativnog pristupa i politike daj onome tko ti se više sviđa", poručio je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras HDZ-ovu Đuri Popijaču

Prilikom dodjela potpora neće više biti “odokativnog pristupa i politike daj onome tko ti se više sviđa”, poručio je danas ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras HDZ-ovu Đuri Popijaču u saborskoj raspravi o izvješću o poslovanju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo (HAMAG) za 2011.

Maras je to kazao odgovarajući na Popijačeve optužbe kako je teško nabrojiti što je sve vlada do sad uspjela pokvariti.

“Da smo ekonomsku politiku vodili kao vi 2011. ne bismo mogli aplicirati za novce iz europskih fondova”, rekao je Maras obećavajući kako će se trendovi ove godine promijeniti te da ćemo izići iz recesije i po prvi puta imati gospodarski rast.

[infopunkt 6030 7]

[infopunkt 6030 8]

“Ovu ste zemlju doslovno bacili na koljena! Ispričajte se u ime ministarstva kojem ste bili na čelu”, poručio je SDP-ov Ivan Klarin na što mu je Popijač odgovorio da proanalizira ono što je SDP-ova vlada napravila tijekom 2012. pa će vidjeti tko se kome mora ispričati.

[infopunkt 6030 5]

[infopunkt 6030 6]

Predsjednik Uprave HAMAG-a, Darko Liović ustvrdio je kako je ta agencija mogla imati i bolju ulogu u poticanju malog i srednjeg poduzetništva u 2011. dodavši, međutim, kako će biti suzdržan oko rezultata rada jer je sadašnju dužnost preuzeo tek u ožujku 2012.

[infopunkt 6030 2]

“Mladi si je kolega uzeo za pravo da misli kako je život i svijet počeo kada je on došao u tu agenciju, isto kao što i njegovi šefovi misle da je sve započelo kada su zauzeli vlast, a rezultat je očit”, poručio je Popijač Lioviću.

Ministar Maras uzvratio mu je kako ne bi smjenjivali one koji su vodili agenciju da su bili zadovoljni njihovim radom, a HDZ-ov Dujomir Marasović replicirao je rekavši Marasu kako je SDP-ova ekonomska politika promašena i ne daje rezultate. “Ona je tvrdoglava kao Hitler kod Staljingrada”, ustvrdio je Marasović.

[infopunkt 6030 9]


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.