Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Milijunski bonusi u 2010. – tko ih je dobio i čime su ih zaslužili?

Već neko vrijeme na našem portalu donosimo pregled zanimljivih događaja koji su obilježili 2010. Na redu su oni koji su dobro zaradili. Pogledajte koliki su, čime su zasluženi i kome su dodijeljeni najveći bonusi u 2010. godini.

Već neko vrijeme na našem portalu donosimo pregled zanimljivih događaja koji su obilježili 2010. Na redu su oni koji su dobro zaradili. Pogledajte koliki su, čime su zasluženi i kome su dodijeljeni najveći bonusi u 2010. godini.

Nakon ljestvice novih svjetskih milijardera, glupih i nesmotrenih poslovnih odluka te prikaza najskupljih svjetskih domena, donosimo vam još jedan pregled 2010. godine.

1. Donald Tomnitz, Bonus $ 2 milijuna

Zašto veliki bonus: S izazovnom na tržištu nekretnina, Tomnitz je na temelju rezultata bonus smanjio 15% u odnosu na 2009., ali mu 2010. bonus je još uvijek znatan. Njegova plaća je također utrostručena na 900.000 dolara.

Tvrtka: Predsjednik D.R. Horton inc.

2. Donnie Smith, and James V. Lochner, Bonus: $3.8 milijuna

Zašto veliki bonus: Ovaj dvojac stvorio je stabilnu financijsku strukturu tvrtci Tyson, te je u potpunosti reorganizirali nakon preuzimanja u studenom 2009.

Tvrtka: Tyson food inc.

3. Rupert Murdoch, Bonus: $4.4 milijuna

Zašto veliki bonus: Nedavno je lansirao Daily, iPad-novine, koji promovira korporaciju na vodeću poziciju budućnosti medija.

Tvrtka: News corp

4. Mark G. Parker, Bonus: $4.4 milijuna

Zašto veliki bonus: Ne samo da je Parker povećao prodaju za 0,85% u 2010. na 19,01 milijarde dolara, nego je također mozak Nikeovih uspješnih korporativnih strategija. Nakon što je postao izvršni direktor u 2006., Parker je upravljao s inicijativama “Girl Effect” i “Yellow Banda”.

Tvrtka: Nike

5. John T. Chambers, Bonus: $4.6 milijuna

Zašto veliki bonus: Budući da je zadužen za Cisco od 1995., godišnji prihod je povećan od $ 2,0 milijarde do više od 40 milijardi dolara. S porastom prodaje 10,86 % u 2010.

Tvrtka: Cisco Systems

6. Lawrence J. Ellison, Bonus: $6.5 milijuna

Zašto veliki bonus: Osnovao Oracle 1997., on je master umjetnik prodaje Internet alata za posao. S više od 370.000 klijenata Oracleova prodaja raste do neba 26,82 milijarde dolara.

Tvrtka: Oracle

7. William R. Johnson, Bonus: $8.5 milijuna

Zašto veliki bonus: On je Heinz proizvode (kečap, umak od rajčice, Bagel Bites) lansirao u inozemstvo, u Aziju s unosnim rezultatima; Heinz prodaja raste na 10,49 milijarde dolara, 3.42 % više nego 2009.

Tvrtka: H.J. Heinz

8. Angela Ahrendts, Bonus: $8.7 milijuna

Zašto veliki bonus: Nagrada dolazi nakon Burberry skoka na burzama. U petak je cijana iznosila 11,3 funti. Ispunila je sve ciljeve i strateške planove, te je poslovala izuzetno uspješno u kriznim godinama.

Tvrtka: Burberry

9. Lloyd Blankfein, Bonus: $24.3 milijun

Zašto veliki bonus: Hm, dobro pitanje!

Tvrtka: Goldman Sachs


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.