Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Najbolje hrvatske tajnice dolaze iz Lidla, SP Sistema i Grada Zagreba

Male i srednje tvrtke, velike tvrtke te javne institucije odabrale NajTajnicu

najtajnica

U zagrebačkom hotelu Antunović, u organizaciji mjesečnika Poslovni savjetnik, održana je 7. Konferencija tajnica, administrativnih djelatnika i voditelja ureda, u sklopu koje je održana i dodjela nagrade NajTajnica za 2015. godinu, a svečanoj manifestaciji nazočio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Nagrada je dodijeljena u tri jednako vrijedne kategorije: male i srednje tvrtke, velike tvrtke te javne institucije.
U kategoriji malih i srednjih tvrtki nagrada je pripala Danijeli Arbutina Bezbradica iz tvrtke SP Sistemi d.o.o., u kategoriji velikih tvrtki Ivani Baldi iz Lidla Hrvatska d.o.o., dok je titulu NajTajnice među javnim institucijama ponijela Nevenka Vukmanić-Brenko iz Gradskog ureda za odgoj, obrazovanje i sport Grada Zagreba.

Odabir pobjednica provela je tvrtka za mistery shopping Heraklea, a rezultate samog istraživanja prezentirale su glavna urednica Poslovnog savjetnika i organizatorica izbora „NajTajnica.hr“ Sandra Mihelčić te Sanja Gomuzak iz Heraklee. Podaci pokazuju da se rad tajnica i administrativnih djelatnika popravlja iz godine u godinu, više se pažnje pridaje ljubaznijoj i sveobuhvatnijoj komunikaciji s klijentima, ali i stanje u samoj struci se popravlja.

“U ovom poslu uvijek nastojim dati sve od sebe, a s vremenom provedenom na radnom mjestu uči se kako se snaći u novim situacijama. Nagrada mi znači puno i motivira me za daljnji, što bolji rad.”, kaže Ivana Baldi iz tvrtke Lidl d.o.o. k.d., dobitnica nagrade u kategoriji velikih tvrtki.

„Mnogo puta sam pomislila kako bih htjela zapravo nadmašiti samu sebe. Ja volim svoj posao i dok ga ne odradim, ja ne idem kući. Dobivanje ove nagrade je za mene nešto posebno. Značajan je pokazatelj da je posao kojega radim dobro odrađen i daje mi krila da i u buduće nastavim s takvim radom.“, kaže Nevenka Vukmanić Brenko iz Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.

“ Nagrada je za mene došla potpuno neočekivano i smatram ju velikim priznanjem za svoj trud i rad koji sam uložila, premda smatram da uvijek ima prostora za odraditi iste stvari još puno bolje.“, kaže Danijela Arbutina Bezbradica iz tvrtke SP Sistemi d.o.o..

Foto: Petar Glebov, PIXSELL


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.