Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Najbrže rastući autobusni prijevoznik pokreće nove međunarodne linije do kraja godine

Najbrže rastući mobilni europski start-up FlixBus, nastavlja širiti mrežu međunarodnih autobusnih linija. Tako će se do kraja 2016. godine otvoriti još dvije direktne linije i to iz Zagreba do Praga te iz Zagreba do Berlina po prihvatljivim cijenama. Uz nedavnu najavu otvaranja direktne linije do Innsbrucka, Züricha i Basela, FlixBus povezuje sve više europskih destinacija te potvrđuje status najbrže rastućeg autobusnog prijevoznika čiji poslovni model predstavlja kombinaciju start-upa, e-trgovine i tradicionalnih regionalnih manjih i srednjih obiteljskih autobusnih poduzeća. Otvaranje međunarodnih linija rezultat su istraživanja tržišta i kretanja putnika osobito u adventsko i božićno vrijeme te vrijeme zimskih praznika.

Ekspanzija zelene mreže do kraja 2016.

Mnogobrojne međunarodne linije koje su pokrenute dolaskom FlixBusa u Hrvatsku u lipnju ove godine rezultat su uspješnog poslovnog modela koji predstavlja kombinaciju start-upa, e-trgovine i regionalnih tradicionalnih prijevozničkih kompanija. Dosadašnji hrvatski partneri koji su omogućili brzu ekspanziju su Vincek, Slavonija Bus, Brioni Pula, Knežević prijevoz, a od nedavno i Samoborček. ˝U 2017. godini povezati ćemo još neke susjedne države, ali i pojačati frekvenciju linija prema dosadašnjim gradovima. U svemu tome pomoći će nam i novi nadolazeći partneri.˝– izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE regiju. Zahvaljujući izvrsnom mrežnom planiranju te planiranju poslovnog i tehnološkog ulaganja kao i upravljanju kvalitetom, korisničkom službom te marketingom i prodajom, do sada je s Hrvatskom direktno povezano 7 europskih država (Italija, Mađarska, Slovenija, Austrija, Švicarska, Njemačka i Češka) dok se do ostalih može uz jednostavno presjedanje u nekim od glavnih čvorišta poput Beča, Budimpešte i Münchena. Do nekih gradova iz Zagreba se može i po prvi puta. Jedan od takvih gradova je Innsbruck koji je do sada bio dostupan jedino putem željeznice ili zračnim prijevozom, te Budimpešta do koje se sada može stići 2x dnevno do centra grada ili do zračne luke s dostupnim mnogobrojnim low cost letovima za nastavak putovanja diljem svijeta.

Nove međunarodne linije

Od 15.12. dostupna je direktna linija Zagreb – Beč – Znojmo – Jihlava – Prag, za već od 32€ te linija Zagreb – Beč – Prag – Dresden – Berlin  za već od 59,90 €. Prag i Berlin biti će dostupni 4 – 7x tjedno, dok će se broj polazaka povećati početkom sljedeće godine. Isto tako od 15. 12. dostupna je i svakodnevna linija Zagreb – Ljubljana – Innsbruck – Zürich – Basel za već od 27€ do Innsbrucka.

Uz nove međunarodne linije putnicima su dostupna neka od najljepših adventskih i božićnih metropola kao i destinacije za nadolazeće zimske praznike.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.