Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Nove uprave i nadzorni odbori u HAC-u, HŽ-u i ARZ-u

Zamjenik ministra Zdenko Antešić održao je danas Skupštine društava Hrvatske autoceste i Autocesta Rijeka-Zagreb na kojoj su opozvani dosadašnji i izabrani novi članovi nadzornih odbora i uprava.

Zamjenik ministra Zdenko Antešić održao je danas Skupštine društava Hrvatske autoceste i Autocesta Rijeka-Zagreb na kojoj su opozvani dosadašnji i izabrani novi članovi nadzornih odbora i uprava.

Opozvani su dosadašnji članovi Nadzornog odbora HAC-a Rajko Čupić, Mladenka Solde, Katarina Čop Bajde i Joško Burica te izabrani novi članovi Stanko Kovač, Ivan Dadić, Darko Liović i Nataša Munitić. Opozvan je dosadašnji predsjednik Uprave HAC-a Stjepko Boban i član Željko Tomljanović, te je za novog predsjednika Uprave izabran Dražen Guštin, a za nove članove Nikola Bačurin, Narciz Dalsaso i Jure Bajić.

Opozvani su dosadašnji članovi Nadzornog odbora ARZ-a Bojan Hlača, Luka Matijević, Krunoslav Šams i Ivo Zrilić te izabrani novi članovi Melita Raukar, Zvonimir Novosel, Marko Filipović i Krunoslav Šams.

Također, jučer je održana Skupština HŽ Hrvatske željeznice holding na kojoj su opozvani članovi NO-a Danijel Krakić, Krešimir Dragić, Tihomir Paškov, Goran Basarac, Šime Šiljeg i Denis Vukorepa, te su izabrani novi članovi Milan Stojanović, Goran Krmpotić, Branko Mikulić, Melita Štrbić, Žarko Primorac i Borna Abramović.

Skupština HŽ Hrvatske željeznice holding opozvala je Zlatka Rogožara i izabrala Renea Valčića za novog predsjednika uprave, te opozvala članove Predraga Zekića, Marijana Klarića i Olivera Krilića te za nove članove izabrala Ivana Vukovića i Dražena Ratkovića.

Liderpress

Napisao

Pročitajte još:

Novosti

Nadzorni odbor Allianza Zagreb na jučerašnjoj je sjednici donio odluku o imenovanju novih članova Uprave čime je završen proces formiranja novog vodstva ovog osiguravajućeg...

Lifestyle

Mnogi početak kalendarske godine doživljavaju kao vrijeme za ‘novi početak’. Koje važne novogodišnje odluke građani donose te jesu im se ostvarile želje u godini...

Novosti

U svrhu pripreme za turističku sezonu i pojačani promet na javnim cestama, a u cilju sigurnosti prometa svih korisnika intenzivno se izvode radovi redovnog...

Novosti

Na većini dionica autocesta kojima upravljaju tvrtke Hrvatske autoceste (HAC) i Autocesta Rijeka-Zagreb (ARZ) od jutros u 6 sati na snazi su nove cestarine.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.