Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Od ukupnog broja FlixBus putnika u Hrvatskoj, 60% su žene

FlixBusom najviše žena putuje iz Zagreba i Splita, a vrijeme provedeno u vožnji predstavlja priliku za odmor i opuštanje.

Prema istraživanju FlixBusa provedenom u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu i Hendal agencijom za istraživanje tržišta, od ukupnog broja FlixBus putnika u Hrvatskoj, 60% su žene u dobi između 18 i 39 godine, a prilikom planiranja putovanja ženama je na prvom mjestu osjećaj sigurnosti, čistoća i udobnost.

FlixBusom najviše žena putuje iz Zagreba i Splita, a vrijeme provedeno u vožnji predstavlja priliku za odmor i opuštanje. Zahvaljujući sve boljoj i kvalitetnoj usluzi osim u svrhu odmora te posjeta obitelji i prijateljima, sve više žena koristi prijevoz autobusom i u poslovne svrhe. Vrijeme vožnje tako može poslužiti kao priprema za poslovni sastanak, odgovaranje na mailove ali i prijeko potreban predah prije planiranih aktivnosti.

Uz sigurnost, laku dostupnost i dobru povezanost pogotovo u Europi, prijevoz autobusima je zadnjih godina doživio renesansu upravo zahvaljujući naprednoj tehnologiji. Planiranje putovanja postalo je brže i jednostavnije, a uz znatnu uštedu vremena i novca nije se potrebno odreći udobnosti. Također, može se primijetiti i sve snažniji trend žena svjetskih putnica koje uživaju putovati same i svojim primjerom osnažuju i druge žene. Osim u Hrvatskoj, FlixBusu su i na globalnoj razini više naklonjene žene.

Putovanja autobusom u vrijeme pandemije

S obzirom na trenutna brojna ograničenja, strogi režim na graničnim prijelazima kao i činjenicu da se epidemiološke mjere razlikuju od države do države te se vrlo često mijenjaju, promijenile su se navike putovanja. Putnici tako biraju kraće destinacije i odlučuju se na putovanja unutar Hrvatske.

Dolaskom ljepšeg vremena povećana je potražnja prema destinacijama na obali te su od ovog tjedna uvedeni dodatni polasci na relaciji Zagreb – Split. Isto tako, dodatni polasci uvedeni su i prema Zadru, a upravo zbog svoje pristupačnosti i ljepote Donatov grad slovi kao jedna od omiljenih vikend destinacija brojnih Zagrepčana i Zagrepčanki.

Sve informacije o FlixBus linijama, dostupnim destinacijama i polascima mogu se provjeriti na https://www.flixbus.hr/informacije-o-autobusnim-linijama-i-sigurnosnim-mjerama.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.