Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Ogroman uspjeh Salespoda u Silicijskoj dolini

Hrvatska tvrtka Salespod predstavila svoja inovativna tehnološka rješenja i jednoglasnom pobjedom napravila ozbiljan iskorak na putu prema američkom tržištu i novim poslovnim mogućnostima

Hrvatska tvrtka Salespod predstavila svoja inovativna tehnološka rješenja i jednoglasnom pobjedom napravila ozbiljan iskorak na putu prema američkom tržištu i novim poslovnim mogućnostima

Salespod – hrvatska tvrtka za mobilna poslovna rješenja jednoglasno je proglašena najboljom između 32 tehnološke tvrtke u kategoriji „Sales Operations“ na konferenciji Under the Radar koja je održana u kalifornijskoj Silicijskoj dolini.  Izbornici Under The Radara su pozvali Salespod da se prijave za sudjelovanje na konferenciji, a nakon toga je uslijedila detaljna tehnička provjera rješenja, dosadašnjih rezultata i strategije. Konačnu potvrdu o sudjelovanju su dobili tek nakon toga. Rijetke tvrtke uspiju dobiti priliku za prezentaciju, pa je ova pozivnica od posebnog značaja tim više što je Salespod ove godine bila jedina pozvana tvrtka sa sjedištem izvan SAD-a. Tvrtku je šestominutnom prezentacijom predstavio njezin osnivač Marko Kovač.

„Nakon prezentacije, jednoglasnom odlukom sudaca i publike, proglašeni smo pobjednicima kategorije “Sales Operations”. S obzirom na činjenicu da je u publici bilo preko 350 stručnjaka iz Silicijske doline, to je velika potvrda vrijednosti i potencijala Salespoda. Osim toga, nagrada je pobudila interes potencijalnih investitora, partnera i kupaca, pa su ostvareni kontakti važni za nastup na američkom tržištu“, izjavio je Marko Kovač.

Salespod nudi mobilna poslovna rješenja koja omogućavaju praćenje rada radnika na terenu i izradu obrazaca kojima svaki korisnik u stvarnom vremenu prikuplja podatke relevantne za njegovo poslovanje. Podržava veleprodaju i maloprodaju, više načina isporuke i plaćanja.   U ovaj projekt se prije nešto više od godine dana svojom podrškom uključila i Hrvatska udruga poslovnih anđela Crane, a jedan od investitora je član Cranea, poduzetnik Saša Cvetojević.

„Salespod se pokazao kao projekt s najvećim trenutnim potencijalom, gledano na sve projekte u koje sam uložio. Kontinuiranim radom na razvoju samog Salespoda i aktivnostima na promoviranju istoga na konferencijama poput Startup Weeka u Beču, EBAN kongresa u Varšavi te Seedcampa u Londonu, dobili smo i poziv za izlazak na američko tržište. U sljedećim mjesecima možemo očekivati ozbiljan iskorak Salespoda na najveće svjetsko tržiste“, izjavio je investitor Saša Cvetojević.

Under the Radar konferencija je dio Dealmaker Media – mreže inovatora koji vide priliku u izgradnji odnosa i prenošenju znanja. Tvrtka Dealmaker Media je dosad bila posrednik u sklapanju ugovora vrijednih 2.2 milijarde dolara između različitih tvrtki, među kojima su i rani startup projekti koji su pronašli svoj put do velikih međunarodnih kompanija ili koje su velike tvrtke preuzele.

Video s prezentacije možete pogledati na sljedećem linku: http://www.undertheradarblog.com/blog/salespod-presents-at-under-the-radar/


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.