Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Online trgovci trljaju ruke nakon blagdana – unatoč krizi rast 13%

Božićni onliine šoping ostvario je rekordnih 30,8 milijardi dolara prometa u SAD-u. Visoke brojke objavio je jučer cnn.com, pozivajući se na izvješće istraživačkih agencija.

Božićni onliine šoping ostvario je rekordnih 30,8 milijardi dolara prometa u SAD-u. Visoke brojke objavio je jučer cnn.com, pozivajući se na izvješće istraživačkih agencija.

Online prodaja je nakon 56 dana završila 27. prosinca porasla u porastu od 13% u odnosu na isto razdoblje u 2009. godini. Za vrijeme ovih blagdana, američki potrošač nisu slijedi gospodarsko stanje nepotrošnje, nego su dapače trošili više od očekivanog. Stopa rasta i ukupni promet je iznenadio i trgovce i analitičare.

Najprodavaniji artikli

Računalni hardveri vodili su u online prodaji s rastom od 23% u odnosu na prošle godine, uz pomoć Appleovog iPad i e-čitateljima koji su svoj primjerak tražili putem Interneta. Knjigama i časopisima prodaja je porasla za 22%, potrošačka elektronika za 21% i prodaja softvera, video igrica za 20% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.