Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Optimalna zarada uz Optimu

Optima Telekom i u 2016. godini nastavlja sa zanimljivim akcijama kojima korisnicima telekom usluga omogućuje konkretnu zaradu. „Naši korisnici od nas imaju koristi“ glavna je poruka nove akcije u kojoj svakom novom korisniku, ali i postojećem koji produlji ugovornu obvezu, Optima daje 300 kuna na VISA poklon kartici. Uz to, korisnici ulaze i u nagradnu igru u kojoj svakodnevno mogu osvojiti još 1.000 kuna. Kad se svemu doda i Optimin poznati Program preporuke, mogućnosti za zaradu su zaista neograničene.

Svi novi te postojeći korisnici koji nemaju ugovornu obvezu ili im ona ističe za najviše 3 mjeseca, a koji u razdoblju od 25. veljače do 25. travnja 2016. godine ugovore  jedan od O ili TO paketa Optima Telekoma uz ugovornu obvezu na jednu ili dvije godine, dobivaju 300 kuna koje onda mogu potrošiti gdje i kada žele.

Također, svi navedeni aktivni korisnici svakodnevno ulaze u bubanj za dobivanje dnevne nagrade od 1.000 kuna koja se također dodjeljuje na Visa poklon kartici Zagrebačke banke. Jednako tako, korisnici koji su osvojili dnevnu nagradu ponovno ulaze u bubanj što znači da svaki korisnik ima šansu više puta osvojiti tisuću kuna.

Statistike pokazuju da je veljača mjesec u kojem se svi još oporavljamo od kupovine božićnih poklona i brojnih drugih novčanih izdataka poput zimovanja. Do sada je pravi blagoslov predstavljala činjenica da veljača ima manje dana od drugih mjeseci, ali ove godine se i to odužilo. Internet, telefon i televizija danas se smatraju potrebom, a ne luksuzom. Sada je pravo vrijemo da se povežete sa svojim najdražima, a istovremeno i zaradite.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.