Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Organizacija i planiranje

Kad imamo cilj, onda jasno možemo sagledati što je sporedno u našem životu ili poslovnim aktivnostima. Dakle, kad imamo cilj, onda znamo što nam je zaista važno… Sretne dobitnice kotizacije su Martina Pisačič iz Novog Marofa i Marijana Ivanić Vuga iz Nove Rese.

Kad imamo cilj, onda jasno možemo sagledati što je sporedno u našem životu ili poslovnim aktivnostima. Dakle, kad imamo cilj, onda znamo što nam je zaista važno... Sretne dobitnice kotizacije su Martina Pisačič iz Novog Marofa i Marijana Ivanić Vuga iz Nove Rese.

Kad definiramo ciljeve, prema njima usmjeravamo naše aktivnosti jer točno znamo što želimo postići, znamo za što se trebamo više potruditi i koji izazovi će uslijediti na tom putu. Također, ako nam je poznat cilj prema kojem idemo, znat ćemo koja znanja i vještine trebamo razvijati kako bismo stigli do svog odredišta. Ako malo pogledamo statistike, uočit ćemo da zaista mali broj ljudi ima definirane ciljeve (oko 10%), a još manji postotak zapisuje svoje ciljeve što je ključno za uspjeh.

Poslovne ciljeve moraju postaviti svi, ne samo menadžeri ili vlasnici tvrtki…  Bez obzira koji posao radite, važno je da definirate cilj koji želite ostvariti, odnosno rezultat koji želite postići svojim radom. Obzirom da svi obično imamo više kratkoročnih i dugoročnih ciljeva, važno je da odredimo važnost svakog cilja. Definiranje cilja je praktično jer nam omogućava da putem do ostvarenja izgradimo samopouzdanje jer ostvarujemo male korake do uspjeha pa nam to daje vrlo jasnu povratnu informaciju o našim sposobnostima. Sigurno se sjećate prvog koraka kojeg ste napravili prema nekom važnom cilju u prošlosti ili nekog velikog zadatka kojeg ste obavili na putu do ostvarenja svog cilja.

Kad imamo cilj, onda jasno možemo sagledati što je sporedno u našem životu ili poslovnim aktivnostima. Dakle, kad imamo cilj, onda znamo što nam je zaista važno…

U tvrtkama, mnogi poslovi su jako važni i ne možemo ih odbacivati jer se ne uklapaju u našu privatnu sliku cilja. U slučaju da ne obavimo neki posao, on možda može biti naknadno obavljen, no ponekad može dovesti do posljedica koje nadilaze našu organizacijsku razinu i dovesti do brojnih problema. Upravo zbog toga je važna dobra organizacija i postavljanje pojedinačnih ciljeva svakog zaposlenika, postavljanje ciljeva u svim odjelima, kao i cijeloj tvrtki.

Vezano za navedenu temu, Filaks daruje 2 kotizacije za radionicu 7 pitanja i odgovora o radnoj učinkovitosti za poslovne tajnice i administrativne djelatnike koja će se održati u petak, 14. ožujka:

http://www.filaks.hr/index.php/konferencije/326-ucinkovitost

BUDITE BRZI I OSVOJITE KOTIZACIJU

Poklanjamo vam 2×1 kotizaciju za radionicu 7 pitanja i odgovora o radnoj učinkovitosti za poslovne tajnice i administrativne djelatnike.

Ukoliko želite osvojiti nagradu, igrajte se s nama. Pošaljite nam mail na adresu: [email protected] s naslovom FILAKS te navedite podatke: ime i prezime, svoju punu adresu i broj telefona.

Imena najbržih objavljujemo u četvrtak, 13. ožujka.


Napisao

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.