Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Osječki Ekonomski fakultet pod opsadom policije i USKOK-a

Pod istragom je, prema pisanju medija, čak 40 osoba. Studenti su ‘dvojke’ navodno plaćali tisuću eura. Ostale ocjene plaćale su se više

Pod istragom je, prema pisanju medija, čak 40 osoba. Studenti su 'dvojke' navodno plaćali tisuću eura. Ostale ocjene plaćale su se više

Djelatnici Osječko-baranjske policijske uprave i USKOK-a od jutros su u zgradi Ekonomskog fakulteta. U policiji potvrđuju da je kriminalističko istraživanje u tijeku, no ne žele otkriti o kakvoj je istrazi riječ.

Neslužbeno HRT doznaje da se navodno istražuje petero profesora i službenika te da je riječ o kupovini, odnosno prodaji ispita. Pod istragom je, prema pisanju medija, čak 40 osoba. Studenti su ‘dvojke’ navodno plaćali tisuću eura. Ostale ocjene plaćale su se više.

No na fakultetu sve izgleda mirno. Dekan Ekonomskog fakulteta Željko Turkalj službeno je u Zagrebu. U kratkom telefonskom razgovoru rekao je će se ova istraga negativno odraziti na fakultet.

Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Korupcija je pošast koje nisu pošteđene članice Europske unije, ali ni njezine krovne institucije.

Financije

Policija je već započela s korištenjem POS uređaja na terenu, no u ovom trenutku još uvijek je moguće i plaćanje gotovinom.

Ekonomija

"Što nakon srednje/faksa?” - pitanje je koje se ovih dana pitaju mnogi - srednjoškolci, maturanti, studenti, njihovi roditelji pa i poslodavci.

Edukacija

Central European University (CEU) sveučilište je za diplomsko (Master) i poslijediplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.