Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Ostojić: Krv je pala zbog rakije! [VIDEO]

”Pajčić je imao 2,7 primila alkohola i prema vlastitoj izjavi sam je pao na pod. Pitajte gospodina, uostalom, u bolnici jel to istina ili nije”, rekao je Ostojić novinarima u Saboru.

''Pajčić je imao 2,7 primila alkohola i prema vlastitoj izjavi sam je pao na pod. Pitajte gospodina, uostalom, u bolnici jel to istina ili nije", rekao je Ostojić novinarima u Saboru.

Vukovarski branitelj Darko Pajčić ozlijeđen je kada je sam pao na pod, a izmjereno mu je 2,7 promila alkohola, izjavio je danas ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.

Ostojić je time reagirao na prozivke Stožera za obranu hrvatskog Vukovara zbog sukoba s policijom u kojem je Pajčić ozlijeđen nakon što je razbio dvopismenu ploču na zgradi Policijske postaje Vukovar.

“Krv je pala zbog rakije, to je moj prvi odgovor. To znači, Pajčić je imao 2,7 primila alkohola i prema vlastitoj izjavi sam je pao na pod. Pitajte gospodina, uostalom, u bolnici jel to istina ili nije”, rekao je Ostojić novinarima u Saboru.

[infopunkt 7423 1]

Na zahtjeve Stožera da podnese ostavku odgovorio je da ostavku ne namjerava podnijeti.

“Neka ostavku daju oni koji uznemiravaju javnost ovakvim lažima”, poručio je Ostojić.

[infopunkt 7423 2]

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara jučer je najavio tužbu protiv policije zbog prekomjerne uporabe sile i nanošenja teške ozljede Darku Pajčiću, a od ministra unutarnjih poslova, načelnika vukovarsko-srijemske Polcijske uprave, Policijske postaje Vukovar i svih u lancu odgovornosti zatražili su ostavke. 

Napisao

Pročitajte još:

Turizam

Vukovar je posjetilo ukupno 16.565 gostiju, a ostvareno je 36.437 noćenja, dok je godinu ranije zabilježeno 11.519 dolazaka i 27.448 noćenja.

Novosti

Obnova Vodotornja trajala je tri i pol godine, a njegov novi izgled javnosti je predstavljen ujesen 2020. godine.

Novosti

Vukovar je do locdowna iz godine u godinu bilježio sve bolje turističke rezultate, a 2019. je bila rekordna.

Novosti

Upoznajte ih glavom i bradom! Nobelovca  Lavoslava Ružičku, vladara Nikolu Iločkog i bana Josipa Šokčevića.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.