Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Otvoren Kamp Zagreb, prvi auto kamp u okolici Zagreba

Kamp Zagreb, prvi auto kamp u okolici Zagreba, otvoren je u petak, 18. srpnja na jezeru Rakitje u Svetoj Nedelji u čiju je gradnju, opremanje, marketing i ostalo vlasnik, zagrebački poduzetnik Krešimir Dubrović uložio 1,1 milijun eura.

Kamp Zagreb, prvi auto kamp u okolici Zagreba, otvoren je u petak, 18. srpnja na jezeru Rakitje u Svetoj Nedelji u čiju je gradnju, opremanje, marketing i ostalo vlasnik, zagrebački poduzetnik Krešimir Dubrović uložio 1,1 milijun eura.

Riječ je o modernom obiteljskom kampu koji na površini od 10 tisuća četvornih metara ima 50 parcela za kampere i kamp kućice, četiri bungalova, sanitarne prostorije te brojne druge sadržaje, poput vinskog podruma s lounge barom, pizzeriu, mini wellness i dječje igralište, a kako je i ‘pet friendly’ dobrodošli su i kućni ljubimci za koje imaju i posebnu kupaonu.

Time se, a posebno kategorijom od četiri zvjezdice, svrstava ne samo među malobrojne auto kampove tako visoke kategorije, nego i općenito među rijetke kampove na području kontinentalne Hrvatske.

Namijenjen je kampistima iz drugih zemalja koji prolaze kroz Zagreb na putu do mora i žele ga razgledati, dok je ugostiteljskom i wellness ponudom usmjeren i na domaće goste te planira raditi cijelu godinu, istaknuo je na otvorenju Dubrović.

Lokacija uz jezero Rakitje, napomenuo je, nudi brojne mogućnosti za šetnje, biciklizam, pecanje i izlete u obližnje parkove prirode Medvednicu, Žumberak i Samoborsko gorje, dvorce i muzej Hrvatskog zagorja, dok će tijekom ljeta u kampu biti i konja pa će razvijati i konjički turizam.

Jedan od ciljeva mu je i povezati se s ostalim turističkim djelatnicima u okolici, turističkim zajednicama i drugim zainteresiranim za suradnju u kreiranju i ponudi kvalitetnijih sadržaja gostima, a važnim je izdvojio i što je kamp već certificiran za ovu godinu od strane autoklubova ACSI i ADAC, uvršten je i u bazu Glamcampinga te u relevantne slovenske, talijanske, nizozemske i američke baze kampova.

Slijedom najava očekuje dobru ovu prvu sezonu, napominjući da je projekt bio dosta zahtjevan i nije ga bilo lako izvesti zbog brojnih prepreka, a od ideje od otvaranja prošlo je, kako smatra, predugih pet godina.

Za izgradnju auto kampa koristio je vlastita sredstva i kredit HBOR-a, a dobio je i potpore Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice te grada Sveta Nedelja koji je potpomogao u izvedbi komunalne infrastrukture do objekta.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Lifestyle

Osjećate konstantan umor, iscrpljenost bez obzira na količinu sna, bezvoljni ste i teže se nosite s radnim zadacima koje ste prije obavljali “kao od...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.