Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

EU fondovi

Poduzetničkom inkubatoru BIOS odobren projekt EU

Održana je uvodna konferencija povodom proširenja Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o. i izgradnje modularne hale. Ovim projektom planira se da će tvrtke koje posluju unutar inkubatora stvoriti 228 novih radnih mjesta u sljedećih deset godina.

Održana je uvodna konferencija povodom proširenja Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o. i izgradnje modularne hale. Ovim projektom planira se da će tvrtke koje posluju unutar inkubatora stvoriti 228 novih radnih mjesta u sljedećih deset godina.

U sklopu programa IPA, komponenta IIIC, shema bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu – operativni program regionalne konkurentnosti, Poduzetničkom inkubatoru BIOS d.o.o. odobren je projekt izgradnje modularne hale, ukupne vrijednosti 1.391.050,62 EUR. Odobrena bespovratna financijska sredstva Europske unije za ovaj projekt iznose 999.887,19 EUR. Ostatak iznosa financirat će Grad Osijek, koji sufinancira 25,07 % ukupne vrijednosti projekta, odnosno 348.736,39 EUR. te Poduzetnički inkubator BIOS sa 42.427,04 EUR.

Cilj projekta je izgradnja i opremanje modularne hale, odnosno povećanje kapaciteta inkubatora za prijem novih proizvodnih i tehnološki orijentiranih tvrtki, s ciljem razvoja malog i srednjeg poduzetništva te smanjenja nezaposlenosti u regiji. Također, projektom će se promovirati poduzetništvo, razviti dva nova seminara za poduzetnike (Zaštita intelektualnog vlasništva i Utjecaj pristupanja EU na poduzetnike) te virtualni inkubator kojim će se usluge BIOS-a moći lakše ponuditi i onim poduzetnicima koji nisu fizički smješteni u inkubatoru.

Kapacitet Poduzetničkog inkubatora BIOS projektom će se povećati za 24 poslovna prostora- 11 poslovnih prostora u prizemlju (40- 100 m2) te 13 na katu (20- 70 m2). Ukupna bruto površina iznosit će 1.873,00 m2.

Dugoročno, ovim projektom planira se da će tvrtke koje posluju unutar inkubatora stvoriti 228 novih radnih mjesta u sljedećih deset godina.

Inkubator.hr


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.