Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Požar na energetskom kabelu srušio stranice ministarstava i Burze

Nedostupne javnosti ostale su stranice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatskog zavoda za mirovinsko te zdravstveno osiguranje, Zagrebačke burze,

Nedostupne javnosti ostale su stranice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatskog zavoda za mirovinsko te zdravstveno osiguranje, Zagrebačke burze,

Svi koji ste danas primjerice htjeli provjeriti nešto na stranicama raznih ministarstava, stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatskog zavoda za mirovinsko te zdravstveno osiguranje, ali i provjeriti stanje na Zagrebačkoj burzi, u tome niste bili uspješni. Iako je pad tolikog broja državnih web stranica odmah alarmirao javnost, ne radi se o hakerskom napadu.

‘Prostorija B.neta u kojoj su smješteni serveri ostala je bez struje zbog požara na energetskom kabelu. Tehničari rješavaju problem. Nadamo se da će uskoro proraditi’, poručili su nam iz Vladinog Ureda za odnose s javnošću.

Osim stranice Zagrebačke burze, u funkciji nije većina stranica ministarstava. Na nogama su se ipak održale stranice Ministarstva financija te vanjskih i europskih poslova, rada i mirovinskog sustava, socijalne politike i mladih, branitelja, zdravlja, kao i stranice MUP-a.

Pad je zatekao i pojedine stranice državnih agencija, kao i Zavoda za zapošljavanje, Zavoda za mirovinsko te Zavoda za zdravstveno osiguranje.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.