Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Prijavite se na Startup Camp Rijeka

Startup Camp
Startup Camp

Startup Camp Rijeka pokrenut je s ciljem podupiranja razvoja startup scene i pomoći mladima da vlastite ideje razviju u održive poslovne poduhvate. Odabrani kandidati u dobi između 18 i 35 godina radit će s mentorima iz SAD-a i Hrvatske, mahom uspješnim poduzetnicima i investitorima.

«Ovo je četvrta godina održavanja Startup Campa Rijeka. Na temelju kvalitete prijavljenih ideja odabrat ćemo 30 mladih poduzetnika koji će sudjelovati u kampu. Mentori će im pomoći da unaprijede poslovne ideje kroz individualna savjetovanja, predavanja, radionice i timski rad.», kaže voditeljica kampa, Jana Blažević Marčelja iz STEP RI. Svi timovi će na kraju tjedna prezentirati ideje komisiji od četiri investitora (dva američka i dva hrvatska) koji će evaluirati njihove projekte te nagraditi najbolje timove. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete ovdje do 20. srpnja 2015.

Startup Camp Rijeka će se održati u prostorima STEP RI Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci od 2. do 6. rujna 2015. godine. Start up Camp realiziran je u suradnji s U.S. Embassy Zagreb i CRANE. Atmosferu s prošlogodišnjeg kampa najbolje možete osjetiti kroz video.

 

Pročitajte još:

Edukacija

A kako bi priprema i planiranje bilo čim bolje, iDigital agencija je pripremila mali dar za vas, dragi čitatelji.

Edukacija

Profitiraj.hr, She.hr u sklopu akcije She4She i iDigital pripremili su za vas zanimljivu radionicu!

Izdvojeno

Amway je vodeća međunarodna kompanija direktne prodaje. Asortimanom proizvoda za ljepotu, vitalnost i dom s više od 450 proizvoda zarađuju bilijune.

Novosti

Nema straha! O razvoju karijere i tajnama selekcijskog postupka napisano je mnogo knjiga, ali samo u jednoj potpuno besplatnoj krije se baš sve! Karijere...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.