Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Besplatni webinar za kraj godine!

A kako bi priprema i planiranje bilo čim bolje, iDigital agencija je pripremila mali dar za vas, dragi čitatelji.

Polako nam se bliži i  kraj ove izazovne godine. Kad se osvrnemo vidimo uspone, padove, izazove i razne situacije. No vidimo i kako je sve to uvjetovalo da se kvalitetnije pripremimo za novu poslovnu godinu!

A kako bi priprema i planiranje bilo čim bolje, iDigital agencija je pripremila mali dar za vas, dragi čitatelji.

U srijedu 23.12. u 17h će se održati besplatna radionica: Digital Marketing & Business Coaching. Online radionica će se sastojati od dva dijela, predviđenog trajanja od 1h i 30 minuta.

Prvi dio radionice donosi strategiju kako kanalima digitalnog marketinga doći do novog kupca, a drugi dio se odnosi na Business Coaching:

  1. Kako u 5 koraka do novog kupca?
  2. Dream Builder Success Coaching

Online radionicu će održati Client Success Manager Lejla Rizvanović iz digitalne agencije iDigital. Iza sebe ima više od 10 godina iskustva u marketingu, a posljednje dvije godine intenzivno radi na osmišljavanju i provedbi online i offline edukacijskih programa i treninga za poduzetnike iz područja digitalnog marketinga.

Gost predavač je Rajna Banovac, Dream Builder Success & Share Marketing Trener.

Ako želite sudjelovati na ovoj online radionici javite se na mail: [email protected], nakon čega ćete dobiti link s pristupom webinaru.

Veselimo se susretu!

Preporučujemo

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.