Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Prosvjed udruga i sindikata Holdinga protiv privatizacije

Sudionici prosvjeda protiv odvajanja i privatizacije te davanja u koncesiju podružnica Holdinga upozoravaju da će to dovesti do pada kvalitete usluga i povećanja cijena za građane.

Sudionici prosvjeda protiv odvajanja i privatizacije te davanja u koncesiju podružnica Holdinga upozoravaju da će to dovesti do pada kvalitete usluga i povećanja cijena za građane.

Nekoliko stotina građana, predstavnika udruga i sindikata Zagrebačkog holdinga okupilo se jutros ispred Stare gradske vijećnice u prosvjednoj akciji protiv odvajanja i privatizacije te davanja u koncesiju podružnica Holdinga, upozoravajući da će to dovesti do pada kvalitete usluga i povećanja cijena za građane.

Nakon prosvjeda predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor, poručio je:

„Prodaje komunalnih tvrtki u vlasništvu Grada nema i neće ih biti! Načelno podržavam prosvjed jer je to legitiman način na koji nezadovoljni građani i radnici Holdinga mogu izraziti svoje mišljenje, a Gradska skupština je predstavničko tijelo čije su zastupnike birali upravo ti isti građani i naša je dužnost saslušati ih. Ipak, u ovom prosvjedu moramo razlikovati dvije interesne skupine: onu sindikalnu koja predstavlja zaposlenike Zagrebačkog holdinga koji se boje za svoja radna mjesta i egzistenciju, ali i onu političku koja nije na lokalnim izborima dobila dovoljnu podršku građana da bi imala mandat u Gradskoj skupštini pa na ovaj način iznose svoje političke stavove“.

 


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.