Putuj FlixBusom kroz Hrvatsku

FlixBus mreža autobusnih linija ovog se ljeta širi diljem Hrvatske te lokalnom stanovništvu ili turistima koji su već stigli u Hrvatsku omogućuje putovanja sa svim prednostima koje FlixBus nudi i diljem Europe. Iako se do sada FlixBusom iz Hrvatske uglavnom putovalo u druge europske zemlje, od nedavno usluga, jednostavnost, udobnost i sigurnost ovih autobusa dostupna je i putnicima unutar Hrvatske. Zelene boje od početka godine tako povezuju Osijek, Varaždin i Čakovec, a od ovog ljeta spaja se 11 novih destinacija.

Od 1. kolovoza iz Zagreba do Zadra zelenim autobusima može se putovati za 59,00 kn, a dostupne destinacije u ovom smjeru su i Posedarje, Bibinje, Sukošan, Sv. Filip i Jakov sa završnom destinacijom u Biogradu n/m. Svakodnevno do Zadra može se izabrati između 4 polaska dnevno, što je prilagođeno željama putnika, odnosno periodu dana u kojem putnik najviše voli putovati.

U smjeru Splita iz Zagreba, na raspolaganju su 4 polaska dnevno što će također zadovoljiti potrebe svakog putnika. U smjeru Splita raspoložive su i destinacije poput Segeta Donjeg, Trogir i Kaštel Sućurac.

Sve cijene i dostupne destinacije mogu se pronaći web stranici FlixBusa ili putem mobilne aplikacije ili na označenim prodajnim mjestima FlixBusa (turističke agencije), na autobusnim kolodvorima, na Tisku te u Hrvatskoj Pošti.

˝Osim što FlixBus povezuje gradove unutar Hrvatske, širenje mreže autobusnih linija utječe i na mogućnost planiranja putovanja te na bolju povezanost s 27 europskih država što u konačnici olakšava i dolazak turista iz svih dijelova Europe pa i svijeta. Benefiti ove široke mreže već su vidljivi jer turistima FlixBus postaje i jest sinonim za putovanja autobusom po Europi, pa tako i Hrvatskoj.˝ – izjavila je Petra Milanović, viši voditelj odnosa s javnošću za FlixBus CEE South regiju.

FlixBus pogodnosti za putnike tijekom putovanja

FlixBus autobusi pružaju udobnost s više prostora između sjedala kako bi do svoje destinacije putnici mogli odrijemati i stići odmorni do svoje ljetne destinacije. Dok putnici drijemaju njihovi se pametni telefoni, tableti ili drugi gadgeti istovremeno mogu puniti pored sjedala kako bi u svakom trenutku mogli stvarati uspomene. Osim toga, prtljaga za FlixBus putnika je besplatna (1 ručna i 1 putna torba u prtljažnom prostoru), a toalet u samom autobusu dostupan za korištenje tijekom vožnje. Ako putnici žele dijeliti svoje putovanje putem društvenih mreža ili jednostavno komunicirati s prijateljima koji ih dočekuju, besplatan Wi-Fi u autobusu osigurat će neprekinutu online vezu. U dobro prepoznatim zelenim autobusima diljem Europe, postoji velika mogućnost da upravo na tom zelenom autobusu prema upoznate svog sljedećeg najboljeg prijatelja.

Podijeli

Odgovori

Top