Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Nekretnine

Real Web preuzima oglasnik za nekretnine Crozilla.com

Akvizicija oglasnika Crozilla.com završena je nakon pokretanja nove web stranice, a uskoro će uslijediti i nova aplikacija za pametne telefone i tablete.

Niz uspješnih prodaja na hrvatskoj IT sceni nastavlja Digitalni klik d.o.o., prodajom oglasnika za nekretnine Crozilla.com Real Webu.

Real Web S.A., koji drži vodeće nekretninske portale Immobilare.it (Italija), Spitogatos.gr (Grčka) i Nepremicnine.net (Slovenija), objavio je akviziciju Crozilla.com, vodećeg hrvatskog oglasnika specijaliziranog za nekretnine. Akvizicija Crozille, koja je prethodno bila u suvlasništvu njemačke grupacije Immowelt i domaće tvrtke Digitalni klik dodatno jača lokalnu prisutnost grupe u Hrvatskoj, koja je s portalom Indomio već prisutna na našem tržištu.

Digitalni klik planira dodatno proširiti svoj IT odjel

Oglasnik Crozilla.com, koji je 2006. godine pokrenuo Ante Tabak, s godinama je postao referentni portal za nekretnine u Hrvatskoj. „Kao i mnogi drugi koji su tih godina pokrenuli web stranicu”, kaže Ante Tabak. “I ja sam krenuo u razvoj Crozilla.com iz ‘garaže’, sa željom da kao i na zapadu imamo pretraživač ponude nekretnina na internetu. Bili smo aktivni sudionici u digitalnoj transformaciji oglašavanja nekretnina te prvi izgradili kanal za promociju nekretnina u inozemstvu.“ 
Njegova tvrtka Digitalni klik već je neko vrijeme podijeljena na dva odjela: oglasnik Crozilla.com, te odjel za razvoj softverskih rješenja pod brandom House of Code – koji je zadužen za razvoj partnerskog portala za nekretnine Immowelt.

Većinski vlasnik tvrtke Digitalni klik i dalje ostaje njemačka grupacija Immowelt, koja je dio renomirane AVIV grupe. A unatoč prodaji oglasnika Crozilla, Digitalni klik planira sačuvati, ali i dodatno proširiti svoj IT odjel ponudom razvoja inovativnih rješenja u Hrvatskoj i inozemstvu, pa će njegovi zaposlenici nastaviti razvijati softver za brendove i proizvode AVIV grupe. Svojim jakim brendovima kao što su immowelt, immonet, SeLoger i Immoweb, AVIV se u području portala za nekretnine fokusira na tržišta Njemačke, Austrije, Francuske i Belgije.

Jača se liderska pozicija grupe Indomio

Akvizicijom zaštitnog znaka Crozilla.com i domena crozilla.com i crozilla-nekretnine.com jača se liderska pozicija grupe Indomio, već prisutne u zemlji s Indomio.hr, koja je pokrenuta 2018. godine i broji preko 600 oglašivača – agencija za nekretnine i privatnih oglašivača, koji objavljuju više od 150.000 oglasa. Razvoj nove tvrtke koja je nastala savezom Crozilla.com i Indomio.hr povjeren je Mladenu Matijeviću.

Budućnost aplikacija i digitalnih portala odavno je usmjerena na vertikalizaciju i ključ uspjeha će biti upravo u specijaliziranju za jedan sektor koji će postati njegova referentna točka”, kaže Mladen Matijević. „Biti dio međunarodne grupe koja je oduvijek djelovala u svijetu nekretnina omogućit će nam da korisnicima koji traže dom i agencijama za nekretnine ponudimo inovativne i jedinstvene usluge. Pokretanje nove internetske stranice Crozilla.com dokaz je te predanosti. I već radimo na novoj aplikaciji za pametne telefone i tablete.“

Akvizicija oglasnika Crozilla.com završena je nakon pokretanja nove web stranice, a uskoro će uslijediti i nova aplikacija za pametne telefone i tablete.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.