Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Selfcare kao prioritet: pobrinite se za svoj um i tijelo na najluksuzniji način

Smještaj je također važan dio svakog selfcare bijega, a onaj u Glamping Olimia Adria Villageu za svaku je preporuku

Moderan način života, koliko god prednosti imao, sa sobom donosi i nuspojave kao što su umor, stres, tjeskoba i zdravstveni problemi. Stoga je izuzetno važno pokloniti pažnju brzi o sebi, kako psihički, tako i fizički.

Zdrava i uravnotežena prehrana, tjelovježba i dovoljna količina sna pomažu nam da živimo i osjećamo se bolje, ali uvijek možemo napraviti više. U današnje vrijeme bjegovi u oaze mira i opuštanja najbolja su stvar koju možete učiniti za svoj um i tijelo, a ako usput možete uživati u luksuznim tretmanima na predivnoj lokaciji, nema ništa bolje.

Savršen spoj prirode i luksuza

Smještaj je također važan dio svakog selfcare bijega, a onaj u Glamping Olimia Adria Villageu za svaku je preporuku. U oazi mira Terma Olimia nalazi se 20 suvremeno opremljenih luksuznih šatora, za dvije ili četiri osobe, koji gostima omogućavaju dodir s prirodom i nude čisti luksuz s dozom avanturističkog duha.

Druženje uz trendovsko ognjište na otvorenom, koje predstavlja meeting point cijelog glamping resorta, poseban je doživljaj za gurmane. Tamo gosti mogu sami kuhati, ali i uživati u prezentacijama gostujućih vrhunskih kuhara.

Ovaj jedinstveni butik resort povezuje prirodne elemente i kreira jedinstveni ambijent u kojem ćete se potpuno opustiti, a uz premium smještaj idu i premium tretmani.

Briga o sebi na najbolji način

Wellness Orhidelia Termama Olimia, godinama je najbolji wellness u Sloveniji. Uronite u svijet termalnih užitaka u kojem se priroda i arhitektura spajaju u simbiozi, svijet u kojem su ljudi i njihovo blagostanje na prvom mjestu.

Ovaj jedinstven koncept nudi za svakoga ponešto – od vanjskih i unutarnjih bazena u sklopu kojih možete osjetiti snagu gejzira ili tok spore rijeke pa sve do zaista impresivne ponude tretmana, među kojima i tri sasvim posebne masaže kuće. Riječ je o masaži mangovim maslacem umjesto masažnog ulja za bolji tonus kože, masaži koja uključuje više tehnika, primjerice i japanski shiatsu i kineski tui-no te dodir toplih ulja koja izlučuju toksine i pomlađuju kožu.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.