Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Selfcare kao prioritet: pobrinite se za svoj um i tijelo na najluksuzniji način

Smještaj je također važan dio svakog selfcare bijega, a onaj u Glamping Olimia Adria Villageu za svaku je preporuku

Moderan način života, koliko god prednosti imao, sa sobom donosi i nuspojave kao što su umor, stres, tjeskoba i zdravstveni problemi. Stoga je izuzetno važno pokloniti pažnju brzi o sebi, kako psihički, tako i fizički.

Zdrava i uravnotežena prehrana, tjelovježba i dovoljna količina sna pomažu nam da živimo i osjećamo se bolje, ali uvijek možemo napraviti više. U današnje vrijeme bjegovi u oaze mira i opuštanja najbolja su stvar koju možete učiniti za svoj um i tijelo, a ako usput možete uživati u luksuznim tretmanima na predivnoj lokaciji, nema ništa bolje.

Savršen spoj prirode i luksuza

Smještaj je također važan dio svakog selfcare bijega, a onaj u Glamping Olimia Adria Villageu za svaku je preporuku. U oazi mira Terma Olimia nalazi se 20 suvremeno opremljenih luksuznih šatora, za dvije ili četiri osobe, koji gostima omogućavaju dodir s prirodom i nude čisti luksuz s dozom avanturističkog duha.

Druženje uz trendovsko ognjište na otvorenom, koje predstavlja meeting point cijelog glamping resorta, poseban je doživljaj za gurmane. Tamo gosti mogu sami kuhati, ali i uživati u prezentacijama gostujućih vrhunskih kuhara.

Ovaj jedinstveni butik resort povezuje prirodne elemente i kreira jedinstveni ambijent u kojem ćete se potpuno opustiti, a uz premium smještaj idu i premium tretmani.

Briga o sebi na najbolji način

Wellness Orhidelia Termama Olimia, godinama je najbolji wellness u Sloveniji. Uronite u svijet termalnih užitaka u kojem se priroda i arhitektura spajaju u simbiozi, svijet u kojem su ljudi i njihovo blagostanje na prvom mjestu.

Ovaj jedinstven koncept nudi za svakoga ponešto – od vanjskih i unutarnjih bazena u sklopu kojih možete osjetiti snagu gejzira ili tok spore rijeke pa sve do zaista impresivne ponude tretmana, među kojima i tri sasvim posebne masaže kuće. Riječ je o masaži mangovim maslacem umjesto masažnog ulja za bolji tonus kože, masaži koja uključuje više tehnika, primjerice i japanski shiatsu i kineski tui-no te dodir toplih ulja koja izlučuju toksine i pomlađuju kožu.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.