Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Započnite ljetnu avanturu na King Cobri, najvećem toboganu u ovom dijelu Europe

Započnite i vi ljetnu avanturu u Podčetrteku na King Cobri, najvećem toboganu u Sloveniji koji nosi titulu „kraljice adrenalina“.

Udaljen je manje od sat vremena vožnje od Zagreba, a privlači zelenim okruženjem i poznatim Termama Olimia koje će vam u ove vruće dane ponuditi pravo osvježenje. Podčetrtek jednostavno poziva na šetnju i aktivan odmor. Ovo slovensko mjesto na granici s Hrvatskom smješteno je u regionalnom parku Kozjansko, gdje se ravnica uz rijeku Sutlu spaja s vinorodnim zelenim brežuljcima, a bogata kulturna i prirodna baština nudi bezbroj mogućnosti za istraživanje.

Aktivan odmor

Na biciklu ili u šetnji, uživat ćete u svakom trenutku. Otkrit ćete Zemlju bajki i mašte s vještičjom kolibom, kušat ćete najfiniju čokoladu u čokolateriji Olimje, nećete propustiti domaće pivo Haler pripremljenom po starom njemačkom receptu, razgledat ćete olimski samostan u kojem je jedna od najstarijih ljekarni u Europi i predahnut ćete na Jelenovom grebenu uz domaće specijalitete.

Aqualuna, ljetna avantura za pamćenje

Započnite i vi ljetnu avanturu u Podčetrteku na King Cobri, najvećem toboganu u Sloveniji koji nosi titulu „kraljice adrenalina“. S padom od 50 stupnjeva mamac je za one najhrabrije i jedna je od najvećih atrakcija Aqualune. Ovo vodeno carstvo Terma Olimia ljetna je top destinacija za sve ljubitelje vodene zabave.

Prostire se na čak tri tisuće metara četvornih, a uz brojne adrenalinske tobogane za velike i male, tu su i  Aqua Jungle vodene atrakcije u kojima uživaju najmlađi, neizostavni veliki bazen s valovima, gurmanski hot spotovi i, naravno, odlična atmosfera. Ne propustite ukusni „home made“ sladoled, posebnu poslasticu za sve generacije.

Pročitajte još:

Turizam

Ulazak u termalne centre moguće je jednostavno osigurati na njihovoj web stranici.       

Ljudski resursi

Osluškivati želje, potrebe i razmišljanja djelatnika, posvetiti im vrijeme, pokazati im da su iznimno važni za poslovni razvoj tvrtke - briga o zadovoljstvu zaposlenika...

Lifestyle

Smještaj je također važan dio svakog selfcare bijega, a onaj u Glamping Olimia Adria Villageu za svaku je preporuku

Lifestyle

Ovo su tretmani koji će vas prema izboru vrhunskih wellness stručnjaka iz Terma Olimia najbolje regenerirati.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.