Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Započnite ljetnu avanturu na King Cobri, najvećem toboganu u ovom dijelu Europe

Započnite i vi ljetnu avanturu u Podčetrteku na King Cobri, najvećem toboganu u Sloveniji koji nosi titulu „kraljice adrenalina“.

Udaljen je manje od sat vremena vožnje od Zagreba, a privlači zelenim okruženjem i poznatim Termama Olimia koje će vam u ove vruće dane ponuditi pravo osvježenje. Podčetrtek jednostavno poziva na šetnju i aktivan odmor. Ovo slovensko mjesto na granici s Hrvatskom smješteno je u regionalnom parku Kozjansko, gdje se ravnica uz rijeku Sutlu spaja s vinorodnim zelenim brežuljcima, a bogata kulturna i prirodna baština nudi bezbroj mogućnosti za istraživanje.

Aktivan odmor

Na biciklu ili u šetnji, uživat ćete u svakom trenutku. Otkrit ćete Zemlju bajki i mašte s vještičjom kolibom, kušat ćete najfiniju čokoladu u čokolateriji Olimje, nećete propustiti domaće pivo Haler pripremljenom po starom njemačkom receptu, razgledat ćete olimski samostan u kojem je jedna od najstarijih ljekarni u Europi i predahnut ćete na Jelenovom grebenu uz domaće specijalitete.

Aqualuna, ljetna avantura za pamćenje

Započnite i vi ljetnu avanturu u Podčetrteku na King Cobri, najvećem toboganu u Sloveniji koji nosi titulu „kraljice adrenalina“. S padom od 50 stupnjeva mamac je za one najhrabrije i jedna je od najvećih atrakcija Aqualune. Ovo vodeno carstvo Terma Olimia ljetna je top destinacija za sve ljubitelje vodene zabave.

Prostire se na čak tri tisuće metara četvornih, a uz brojne adrenalinske tobogane za velike i male, tu su i  Aqua Jungle vodene atrakcije u kojima uživaju najmlađi, neizostavni veliki bazen s valovima, gurmanski hot spotovi i, naravno, odlična atmosfera. Ne propustite ukusni „home made“ sladoled, posebnu poslasticu za sve generacije.

Pročitajte još:

Lifestyle

Prekrasna priroda slovenskog Podčetrteka na granici s Hrvatskom jednostavno poziva na aktivan odmor.

Novosti

Svjesnost o vlastitim potrebama nova je životna mantra koja nas je dovela do promjena u načinu opuštanja.

Lifestyle

Ljekovite kupelji, inhaliranje, blata i, naravno, čaša mineralne vode natašte ili nakon obroka načini su korištenja balneoterapije koja se posljednje vrijeme sve ozbiljnije proučava...

Novosti

Obiteljski wellness Termalija novi je adut Terma Olimia.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.