Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Seljaci: nove blokade može spriječiti samo premijerov poziv na sastanak

“Ministar je neozbiljan, svaki put drugačije izjavljuje, prvo je rekao da su potpore isplaćene u stopostotnom iznosu, a u petak na sastanku je priznao da potpora nije isplaćena u prosjeku 37 posto i nudio je 22 posto u vaučerima. Znači neozbiljan je i nemamo više komentara na njegove izjave i nećemo ga više uvažavati. Tražimo i dalje sastanak s premijerom”.

"Ministar je neozbiljan, svaki put drugačije izjavljuje, prvo je rekao da su potpore isplaćene u stopostotnom iznosu, a u petak na sastanku je priznao da potpora nije isplaćena u prosjeku 37 posto i nudio je 22 posto u vaučerima. Znači neozbiljan je i nemamo više komentara na njegove izjave i nećemo ga više uvažavati. Tražimo i dalje sastanak s premijerom".

Seljaci i četvrti dan nastavljaju prosvjede u Virovitičko-podravskoj županiji, te i dalje s 89 traktora blokiraju državnu cestu D5 prema mađarskoj granici kod sela Lukač, a najavljuju i nove blokade koje, ističu, može spriječiti samo poziv na sastanak s premijerom Zoranom Milanovićem.  Jedan od prosvjednika Josip Brođanac izjavio je kako seljaci nemaju drugog izbora osim blokade cesta, jer jedino tako, ustvrdio je, njihovo nezadovoljstvo dopire do Vlade.

S ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom više ne žele pregovarati, već traže sastanak s premijerom Zoranom Milanovićem.
“Ministar je neozbiljan, svaki put drugačije izjavljuje, prvo je rekao da su potpore isplaćene u stopostotnom iznosu, a u petak na sastanku je priznao da potpora nije isplaćena u prosjeku 37 posto i nudio je 22 posto u vaučerima. Znači neozbiljan je i nemamo više komentara na njegove izjave i nećemo ga više uvažavati. Tražimo i dalje sastanak s premijerom”, poručio je Brođanac.

Za danas u Virovitičko-podravskoj županiji seljaci najavljuju otvaranje još jednog prosvjednog punkta na slatinskome području, a moguće su i nove blokade cesta. Odblokirati ih može, poručuju, jedino premijerov poziv na sastanak.

Napisao

Pročitajte još:

Edukacija

Pogledajte djecu kad se probude. Igraju se, gledaju oko sebe, pronalaze ljepotu i iznenađenja. Svaka stvar ih zainteresira i posvećuju se igri i zabavi....

Financije

Udruga Franak održala je konferenciju za novinare u ponedjeljak 7.12.2015. Na konferenciji je još jednom ukazano na nepravilnosti i nezakonitosti u tijeku konverzije CHF...

EU fondovi

Vlada i resorna ministarstva tijekom ožujka i travnja u više će gradova na predstavljanjima pod nazivom “Zajedno do EU fondova” prezentirati sve mogućnosti privlačenja...

Financije

Prihvati li se zakonsko rješenje, u skoroj budućnosti bi se stambeni krediti mogli dobivati isključivo u kunama. Tako je poručio premijer Zoran Milanović sa...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.