Što je „Best Buy Award“?

Best Buy Award

„Best Buy Award“ je istraživački postupak, certifikat i medalja kojom se označavaju proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete (Best Buy).

Kada u nekoj od kupnji na nekom proizvodu ili usluzi uočite plavu medalju „Best Buy Award“ znat ćete da taj proizvod, odnosno ta usluga ima najbolje ocjene potrošača kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete .Best Buy Award” žiri, odnosno “Best Buy Award” testni sud, isključivo su korisnici – potrošači.

“Best Buy Award” status mogu dobiti i “Best Buy Award” medalju mogu nositi samo proizvodi i usluge koji u posebnim istraživanjima “Best Buy Award” osvoje prvo mjesto (najveći broj glasova ispitanika) u svojoj kategoriji

Istraživanja „Best Buy Award“ potpisuje švicarska kuća ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Zurichu u suradnji sa svojim brojnim eminentnim međunarodnim i lokalnim partnerima.

Program je pokrenut 23. veljače 2010. godine. U samo pet godina, ICERTIAS potvrde uspješno se dodjeljuju u više od trideset zemalja na četiri kontinenta – od  Kazahstana u Aziji, Kenije i Gane u Africi, te u brojnim europskim zemljama i na američkom kontinentu.

Brojne poznate, multinacionalne kompanije s ponosom nose ICERTIAS medalje, uključujući Bauhaus, Bonduelle, Bosch, Braun, Danone, Dr. Oetker, Ericsson, Hofer, Henkel, Humanic, Lactalisu, Lidl, Lukoil, Nestle, Pernod Ricard, Procter & Gamble, Spar, T-Mobile, Unilever, Vaillant, Volkswagen, i mnogi drugi.

Fotografija: http://www.bestbuyaward.org/

 

 

Podijeli

Odgovori

Top