Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Tako se to radi! 900 000 eura za jednu objavu na Instagramu!

Portugalac je dosad od oglašavanja na toj društvenoj mreži zaradio više od 44 milijuna eura.

pixabay.com

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo je kralj Instagrama. Juventusov napadač je najpopularnija osoba na društvenoj mreži, a prati ga 186,5 milijuna fanova.

Od sportaša najviše pratitelja imaju još dva nogometaša – Lionel Messi (133,5) i Neymar (127,2). Korištenje društvenih mreža je sjajna stvar za dodatnu zaradu.

https://www.instagram.com/p/B2d0VVdomve/?utm_source=ig_web_copy_link

Tako Cristiano Ronaldo za jednu svoju objavu na Instagramu dodatno zaradi više od 900.000 eura.

Portugalac je dosad od oglašavanja na toj društvenoj mreži zaradio više od 44 milijuna eura. I Juventus je od dolaska Ronalda u Torino zabilježio lijepu zaradu. U posljednjih godinu Stara dama je već pokrila trošak od 117 milijuna eura koliko su platili madridskom Realu, te su zaradili još dodatnih 58 milijuna eura. Talijanski prvak prodao je više od milijun dresova s njegovim imenom. Juventusove društvene mreže dobile su 68 posto više pratitelja, a broj navijača povećao se s 385 na 423 milijuna, navodi N1.

Od društvenih mreža koristi imaju i ostali nogometaši. Recimo, Neymarov račun za jednu objavu naraste za 668.000, a Messijev za 600.000 dolara. David Beckham (58,7) je također vrlo popularan na društvenim mrežama. Engleska legenda po objavi dobiva 330.000 eura. Bivši švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović (38,8) za jednu svoju objavu zaradi 185.000 eura.

Pročitajte još:

Lifestyle

Francuski luksuzni modni brend DIOR Beauty pokrenuo je jedinstvenu kampanju s ambasadoricom brenda i azijskom megazvijezdom @Jisoo, a cjelokupno digitalno iskustvo rezultat je suradnje...

Financije

Da vam je netko prije samo dvadesetak godina rekao da ćete moći zaraditi i više nego solidnu plaću od igranja igrica vjerojatno biste pomislili...

Financije

Velika većina nas, gotovo 50 posto novca kojeg zaradimo kroz životni vijek, potroši na tri ključne stvari – dom, automobil i djecu.

Komunikacija

Nema sumnje da je za jačanje brenda važno imati Instagram profil jer je s više od 500 milijuna korisnika odlična platforma za stvaranje pozitivne...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.