Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Tomislav Debeljak predsjednik Uprave Brodosplita

Odluka o promjenama u upravi u priopćenju se pojašnjava obvezom udruživanja poduzeća Brodosplit d.d. i Brodosplit – Brodogradilišta d.o.o., koja proizlazi iz Ugovora o kupnji i prijenosu dionica Brodosplita. Tako je formirana nova Uprava krovnog poduzeća Brodosplit d.d., koja će nakon udruživanja dvaju poduzeća nastaviti funkcionirati

Odluka o promjenama u upravi u priopćenju se pojašnjava obvezom udruživanja poduzeća Brodosplit d.d. i Brodosplit - Brodogradilišta d.o.o., koja proizlazi iz Ugovora o kupnji i prijenosu dionica Brodosplita. Tako je formirana nova Uprava krovnog poduzeća Brodosplit d.d., koja će nakon udruživanja dvaju poduzeća nastaviti funkcionirati

Na prvoj skupštini Brodosplita d.d. s novom vlasničkom strukturom izabran je novi nadzorni odbor tvrtke, a oformljena je i nova Uprava splitskog brodogradilišta za čijeg je predsjednika imenovan Tomislav Debeljak, a za člana Darko Pappo, dok su dosadašnji članovi Uprave imenovani na druga mjesta unutar Brodosplita, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Darko Papo do sada je bio predsjednik Uprave, a Vladimir Kessler i Antun Čagalj članovi Uprave Brodosplita d.d., dok je Tomislav Debeljak bio predsjednik Uprave tvrtke Brodosplit – Brodogradilišta d.o.o.

Odluka o promjenama u upravi u priopćenju se pojašnjava obvezom udruživanja poduzeća Brodosplit d.d. i Brodosplit – Brodogradilišta d.o.o., koja proizlazi iz Ugovora o kupnji i prijenosu dionica Brodosplita. Tako je formirana nova Uprava krovnog poduzeća Brodosplit d.d., koja će nakon udruživanja dvaju poduzeća nastaviti funkcionirati.

Ovaj proces, ističu iz Brodosplita, bio je poznat od samog potpisivanja kupoprodajnog ugovora te su se sada stekli uvjeti za njegovu primjenu, zbog čega su svi dosadašnji članovi Uprave dragovoljno podnijeli ostavke.

Tako je većinski vlasnik Brodosplita, Tomislav Debeljak imenovan za predsjednika Uprave, dok su Antun Čagalj i Vladimir Kessler, dosadašnji članovi Uprave, “imenovani su na visoka odgovorna mjesta u Društvu”, stoji u priopćenju.

Također, na ovoj je skupštini prihvaćen i novi statut poduzeća te su donesene odluke o prestanku mandata dosadašnjih i izboru novih članova nadzornog odbora.

Novi će nadzorni odbor, navode, imati pet članova od kojih tri imenuje Skupština sukladno vlasničkom udjelu, jednog imenuje AUDIO, temeljem Ugovora o kupnji i prijenosu dionica Brodosplita, a jednog predstavnika imaju zaposlenici.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.