Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Ako posjeduješ licencu za projektiranje i nadzor te imaš 2 godine iskustva, ovaj oglas bi te mogao zanimati. TECHNO WIN d.o.o. traži Diplomiranog inženjera građevine (m/ž). Posao uključuje izradu projektne i tehničke dokumentacije, nadzor na gradilištu, upravljanje nacrtima, koordinaciju detalja i slično. Svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 25. svibnja.

DPD u Hrvatskoj dio je DPDgroup, druge najveće međunarodne dostavne paketne mreže u Europi. Grupa broji 68.000 stručnjaka u dostavi, a snažna međunarodna mreža omogućuje im efikasnu razmjenu iskustava i znanja. Trenutno su u potrazi za PHP Developerom (m/ž). Nude mogućnost rada od doma, redovna i stimulativna primanja, besplatno učenje engleskog jezika i druge pogodnosti koje možeš provjeriti na oglasu na koji se možeš javiti do 2. lipnja.

INTRALOT grupa je vodeća tehnološka tvrtka koja proizvodi i isporučuje hardverska i softverska rješenja, te vrši sistem-integraciju i pruža jedinstvenu ponudu u priređivanju igara na sreću za lutrijske i gaming organizacije diljem svijeta. Multinacionalna su korporacija, aktivna u 47 jurisdikcija širom svijeta, s globalnom radnom snagom preko 5200 zaposlenih, usmjerena na inovacije, razvoj proizvoda i napredno korisničko iskustvo, a trenutno traže Administratora mreže (m/ž). On je odgovoran za otklanjanje problema u komunikaciji sustava s komponentama partnera i pružatelja internet usluga. Što nude i očekuju možeš provjeriti na oglasu koji je aktivan do 15. lipnja.

Zbog širenja poslovanja MT – ING d.o.o. traži više Djelatnika za izradu i montažu ALU stolarije (m/ž). Traže djelatnika za rad u radioni, na terenu i ostalo po nalogu poslodavca. Specijalizirani su za različite radove u građevini s naglaskom na stolarske radove, aluminijske i čelične konstrukcije. Potrebno je imati KV ili SSS te iskustvo u istim ili sličnim poslovima. Radno vrijeme je od 8-16h, a plaća 8000 kn + prijevoz. Ako te ovaj oglas privukao, možeš im se javiti do 27. svibnja.

NITEL d.o.o. je tvrtka s 24 godine tradicije na hrvatskom tržištu te je iza njih bogato iskustvo i mnogi uspješni projekti. Sada su u potrazi za Elektroinstalaterom jake i slabe struje (m/ž), a nude plaću od 6000 do 8000kn te mogućnost napredovanja. Potrebno je imati SSS elektro smjera te vozačku dozvolu B kategorije. Prekovremeni rad je plaćen, a nude i tehničko usavršavanje i dodatne edukacije. Ako želiš postati dio njihovog tima, svoj životopis im možeš poslati 27. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

 

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.