Connect with us

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje

Spread the love

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Spread the love

Ako posjeduješ licencu za projektiranje i nadzor te imaš 2 godine iskustva, ovaj oglas bi te mogao zanimati. TECHNO WIN d.o.o. traži Diplomiranog inženjera građevine (m/ž). Posao uključuje izradu projektne i tehničke dokumentacije, nadzor na gradilištu, upravljanje nacrtima, koordinaciju detalja i slično. Svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 25. svibnja.

DPD u Hrvatskoj dio je DPDgroup, druge najveće međunarodne dostavne paketne mreže u Europi. Grupa broji 68.000 stručnjaka u dostavi, a snažna međunarodna mreža omogućuje im efikasnu razmjenu iskustava i znanja. Trenutno su u potrazi za PHP Developerom (m/ž). Nude mogućnost rada od doma, redovna i stimulativna primanja, besplatno učenje engleskog jezika i druge pogodnosti koje možeš provjeriti na oglasu na koji se možeš javiti do 2. lipnja.

INTRALOT grupa je vodeća tehnološka tvrtka koja proizvodi i isporučuje hardverska i softverska rješenja, te vrši sistem-integraciju i pruža jedinstvenu ponudu u priređivanju igara na sreću za lutrijske i gaming organizacije diljem svijeta. Multinacionalna su korporacija, aktivna u 47 jurisdikcija širom svijeta, s globalnom radnom snagom preko 5200 zaposlenih, usmjerena na inovacije, razvoj proizvoda i napredno korisničko iskustvo, a trenutno traže Administratora mreže (m/ž). On je odgovoran za otklanjanje problema u komunikaciji sustava s komponentama partnera i pružatelja internet usluga. Što nude i očekuju možeš provjeriti na oglasu koji je aktivan do 15. lipnja.

Zbog širenja poslovanja MT – ING d.o.o. traži više Djelatnika za izradu i montažu ALU stolarije (m/ž). Traže djelatnika za rad u radioni, na terenu i ostalo po nalogu poslodavca. Specijalizirani su za različite radove u građevini s naglaskom na stolarske radove, aluminijske i čelične konstrukcije. Potrebno je imati KV ili SSS te iskustvo u istim ili sličnim poslovima. Radno vrijeme je od 8-16h, a plaća 8000 kn + prijevoz. Ako te ovaj oglas privukao, možeš im se javiti do 27. svibnja.

NITEL d.o.o. je tvrtka s 24 godine tradicije na hrvatskom tržištu te je iza njih bogato iskustvo i mnogi uspješni projekti. Sada su u potrazi za Elektroinstalaterom jake i slabe struje (m/ž), a nude plaću od 6000 do 8000kn te mogućnost napredovanja. Potrebno je imati SSS elektro smjera te vozačku dozvolu B kategorije. Prekovremeni rad je plaćen, a nude i tehničko usavršavanje i dodatne edukacije. Ako želiš postati dio njihovog tima, svoj životopis im možeš poslati 27. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

 

Preporuka

Nekretnine

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su se na tom području lani najviše tražili apartmani, a zatim kuće i stanovi za prodaju.

Ekonomija

Tvrtka Coral A.E. objavila je da je 19. siječnja 2021. godine zaključila sporazum o preuzimanju 75% udjela tvrtke APIOS d.o.o.

DOP

Priznanje najboljim kompanijama dodjeljuje Institut za istraživanje i edukaciju Zaposlena mama uz analitičku i savjetodavnu podršku tvrtke Spona code.

Komunikacija

Natjecanje Effie Awards Croatia, na kojem stručnjaci nagrađuju najeffiekasnije agencije i oglašivače koji ujedinjuju strateško promišljanje, kreativnost i vrhunske tržišne rezultate, 12. će godinu...

Advertisement

Medijski mali servis j.d.o.o Sva prava pridržana.