Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

U potrazi si za poslom? MojPosao ima rješenje!

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!     

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta u Zagrebu i okolici.

POSLOVNA NAVIGACIJA j.d.o.o. za usluge traži Samostalnog računovođu (m/ž). Posao uključuje samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova, knjiženje ulaznih i izlaznih računa, knjiženje kunskih i deviznih izvoda, salda – konta kupaca i dobavljača (vođenje knjiga URA i IRA, usklade salda-konti) i slično, a potrebno je imati 6 godina iskustva na sličnim poslovima. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti se možeš do 25. kolovoza.

Tvrtka RURSUS DIGNUS d.o.o. je ovlašteni UBER partner te kao takav nudi prijevoz putnika na području Zagreba i Dubrovnika preko UBER aplikacije, a sada su u potrazi za Vozačem taksi vozila (m/ž). Vozači rade u dvije smjene te je svakoj smjeni vozilo na raspolaganju 12 sati (vozači rade 8 sati u smjeni). Nije potrebno radno iskustvo, a vozač mora posjedovati vozačku dozvolu minimalno staru 1 godinu te biti pristojan i na raspolaganju putniku. Ako te ovaj oglas zainteresirao, on je aktivan do 25. kolovoza.

NORD PRODUKT d.o.o. jedan je od vodećih domaćih proizvođača kupaonskog namještaja, kuhinja i slavina te distributer prateće sanitarne opreme na hrvatskom tržištu. U nastojanju da i dalje budu izvrsni, žele da im se pridruže kolegice i kolege koje dijele njihove vrijednosti, na poziciji Suradnik tehničke pripreme (m/ž). Nude stimulativna primanja u skladu s tržišnim uvjetima i doprinosom, plaćene troškove prijevoza, obroka, prigodne novčane nagrade i potpore. Svoj životopis za rad u Samoboru im možeš poslati najkasnije do 25. kolovoza.

NORD MOBIL d.o.o. vodeći je domaći proizvođač mobilnih kućica. Moderan dizajn i stalna inovativnost jamac su vrhunske kvalitete koja stavlja „točku na i“ svakog istinskog odmora. Temelj njihovog uspjeha je poticajna korporativna kultura orijentirana na kontinuirano unapređenje – od kvalitete proizvoda, ekološki osviještene proizvodnje, preko zadovoljnih klijenata i svih zaposlenika. Trenutno su u potrazi za Vodoinstalaterom (m/ž). Poželjno radno iskustvo je 1 godina, a prijaviti se možeš do 25. kolovoza.

GRADNA INSTALACIJE d.o.o., uspješno posluju 25 godina, a sada zapošljavaju Vodoinstalatere (m/ž). U obzir dolaze osobe s iskustvom od minimalno 5 godina (završene srednje škole za vodoinstalatere ili srodnih zanimanja), a poželjna je vozačka dozvola B kategorije. Na ovaj oglas se možete prijaviti putem linka za prijavu ili telefonski do 1. rujna.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

 


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.