Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

U potrazi si za poslom? MojPosao ima rješenje!

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!     

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta u Zagrebu i okolici.

POSLOVNA NAVIGACIJA j.d.o.o. za usluge traži Samostalnog računovođu (m/ž). Posao uključuje samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova, knjiženje ulaznih i izlaznih računa, knjiženje kunskih i deviznih izvoda, salda – konta kupaca i dobavljača (vođenje knjiga URA i IRA, usklade salda-konti) i slično, a potrebno je imati 6 godina iskustva na sličnim poslovima. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti se možeš do 25. kolovoza.

Tvrtka RURSUS DIGNUS d.o.o. je ovlašteni UBER partner te kao takav nudi prijevoz putnika na području Zagreba i Dubrovnika preko UBER aplikacije, a sada su u potrazi za Vozačem taksi vozila (m/ž). Vozači rade u dvije smjene te je svakoj smjeni vozilo na raspolaganju 12 sati (vozači rade 8 sati u smjeni). Nije potrebno radno iskustvo, a vozač mora posjedovati vozačku dozvolu minimalno staru 1 godinu te biti pristojan i na raspolaganju putniku. Ako te ovaj oglas zainteresirao, on je aktivan do 25. kolovoza.

NORD PRODUKT d.o.o. jedan je od vodećih domaćih proizvođača kupaonskog namještaja, kuhinja i slavina te distributer prateće sanitarne opreme na hrvatskom tržištu. U nastojanju da i dalje budu izvrsni, žele da im se pridruže kolegice i kolege koje dijele njihove vrijednosti, na poziciji Suradnik tehničke pripreme (m/ž). Nude stimulativna primanja u skladu s tržišnim uvjetima i doprinosom, plaćene troškove prijevoza, obroka, prigodne novčane nagrade i potpore. Svoj životopis za rad u Samoboru im možeš poslati najkasnije do 25. kolovoza.

NORD MOBIL d.o.o. vodeći je domaći proizvođač mobilnih kućica. Moderan dizajn i stalna inovativnost jamac su vrhunske kvalitete koja stavlja „točku na i“ svakog istinskog odmora. Temelj njihovog uspjeha je poticajna korporativna kultura orijentirana na kontinuirano unapređenje – od kvalitete proizvoda, ekološki osviještene proizvodnje, preko zadovoljnih klijenata i svih zaposlenika. Trenutno su u potrazi za Vodoinstalaterom (m/ž). Poželjno radno iskustvo je 1 godina, a prijaviti se možeš do 25. kolovoza.

GRADNA INSTALACIJE d.o.o., uspješno posluju 25 godina, a sada zapošljavaju Vodoinstalatere (m/ž). U obzir dolaze osobe s iskustvom od minimalno 5 godina (završene srednje škole za vodoinstalatere ili srodnih zanimanja), a poželjna je vozačka dozvola B kategorije. Na ovaj oglas se možete prijaviti putem linka za prijavu ili telefonski do 1. rujna.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

 


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.