Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Verlag Dashöfer: Sve o poreznim izmjenama

Verlag Dashöfer profesionalna je izdavačka kuća za poreznu, računovodstvenu i pravnu literaturu. Kako tvrtka nastoji pratiti trendove u navedenim područjima, pozivaju sve zainteresirane na konferenciju o poreznim izmjenama.

Konferencija će se održati 6. prosinca, a tim stručnjaka iz prakse pripremio je “koktel” svih novina koje će stupiti na snagu s 1.1.2017. Osnovna namjera konferencije je prezentirati sistematizirani sažetak praktičnih informacija koje su nužne kako bi ste s lakoćom krenuli u novu računovodstvenu godinu.

Sa završetkom još jedne poslovne godine, kod knjigovođa, računovođa te šefova financija i računovodstva stvara se jedna prilično velika doza stresa. Razmišlja se o godišnjim obračunima poreza i prireza na dohodak, inventurama, usklađenjima i ispravcima PDV-a te pripremama za izradu završnog računa i još o mnogo čemu drugom. Međutim, 1.1. započinje nova poslovna 2017. godina. Dođite na ovu jedinstvenu konferenciju i dočekajte novu 2017. godinu spremni.

Ciljna skupina

Edukacija je namijenjena šefovima računovodstva i financija, svim razinama računovodstava koji rade na poslovima godišnjih obračuna poreza i prireza na dohodak, inventurama, usklađenjima i ispravcima PDV-a te pripremama za izradu završnog računa i još o mnogo čemu drugom, također svima koji rade na poslovima računovodstva i financija te plana i analize, kao i svima koji rade na operativnim poslovima, a željeli bi znati više o izmjenama računovodstvenog zakona koji stupa na snagu 1.1.2017.

Raspored konferencije

08:45- 09:00 Prijem i registracija polaznika
09:00-09:50 Antonio Pretenjača bacc. Porezne struke, knjigovođa

Porezni nadzor u 2017. godini i aktualne nagodbe s Poreznom upravom

09:50-10:40 mr.sc. Silvija Pretnar Abičić, ovlašteni revizor i interni revizorr

Pregled promjena u ZOR-u, strukturi i sadržaju GFI-a

10:40-11:40 Ivan Marković dipl.oec. i ovl.rev.

Međunarodni standard financijskog izvještavanja 16

-promjene u odnosu na Međunarodni standard financ. izvještavanja 17

11:40-12:10 Pauza za kavu i zakuska
12:10-13:10 Ksenija Kramar dipl.oec., ovlašteni revizor i porezni savjetnik

Promjene u oporezivanju od 1.1.2017.

Poreznom reformom značajno se mijenjanju porezni propisi kojih primjena započinje sa 01.01.2017., a samo manjim dijelom od 01.01.2018. godine.

Pred poreznim obveznicima veliki posao upoznavanja s promjenama koje donosi porezna reforma, a prije primjene izmijenjenih odredbi Zakona o PDV-u, Zakona o porezu na dobit, Zakona o fiskalizaciji i Zakona o doprinosima, te primjene potpuno novih Zakona o porezu na dohodak, Zakona o porezu na promet nekretnina, Općeg poreznog zakona, Zakona o lokalnim porezima, Zakona o administrativnoj suradnji u području poreza i Zakona o upravnim pristojbama.

13:10-14:00 Mira Ognjan mag.oec.

Nove stope poreza na dohodak i novi porezni razredi

Novi porezni razredi

Novine u obračunu drugog dohotka

Staž osiguranja temeljem drugog dohotka

Nove stope PDV-a

Nove mogućnosti u priznavanju pretporeza

VD-banner

Pročitajte još:

Edukacija

Prilikom ručnog prenošenja tereta radnici su zbog težine tereta, učestalosti pokreta ili ergonomski neodgovarajućeg položaja tijela izloženi opasnosti oštećenja leđa. Zbog navedenog važno je...

Edukacija

Pripremite se za proljeće uz najnovije seminare iz aktualne ponude seminara. Zašto ne biste poradili na vašem poslovnom obrazovanju uz seminare koje vam pruža...

Edukacija

Pripreme za proljeće nikada ne proteku lagano. Pobijedite proljetni umor i organizirajte se unaprijed – napravite plan za edukaciju kojeg ćete slijediti sljedeći mjesec...

Edukacija

Znanje je moć, a ta ista moć vam može pomoći da budete bolji i konkurentniji na tržištu. Baviti se edukacijom kako u osobne tako...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.