Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Vlada izostavila ‘lex Perković’ s dnevnog reda [VIDEO]

“Ma, sve ćete čuti ovih dana, ne mogu vam sada ništa više o tome reći”, rekao je prvi potpredsjednik Vlade Branko Grčić.

"Ma, sve ćete čuti ovih dana, ne mogu vam sada ništa više o tome reći", rekao je prvi potpredsjednik Vlade Branko Grčić.

Na današnjoj Vladinoj sjednici nisu se našle, kako je u ponedjeljak najavio ministar pravosuđa Orsat Miljenić, izmjene Zakona o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s članicama EU-a.

Novinari su upitali ministre zašto ‘lex Perković’ nije uvršten u dnevni red sjednice, ali su svi redom izbjegavali izravne odgovore.

“Ma, sve ćete čuti ovih dana, ne mogu vam sada ništa više o tome reći”, rekao je prvi potpredsjednik Vlade Branko Grčić.

[infopunkt 7191 1]

Ministar poduzetništva rekao je da Hrvatska ima svoju agendu te da će štititi svoju državu i građane i da će biti ravnopravni član EU.

[infopunkt 7191 3]


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.