Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Web::INDUSTRIJA 2015: Puna dva dana internetskih odlikaša

pixabay.com

Dva dana (11. i 12.06. 2015.) trajati će se manifestacija „Web::INDUSTRIJA 2015 – INTERNET, FULL OF WEB“ koja ugošćuje eminentne web-developere, web-marketingaše te web-poslovnjake u jednu veliku web-zajednicu čije će se druženje, uz cjelodnevna predavanja, održati u The Movie Pubu u Zagrebu.

Pozivamo vas da se što prije PRIJAVITE i kupite svoje ulaznice do 10.05. po promotivnoj cijeni od samo 375,00 kuna za oba manifestacijska dana. Studente očekuje specijalna cijena od 125,00 kuna. Cijene ulaznica su simbolične obzirom na ekonomsku situaciju u zemlji te je želja organizatora da edukativna predavanja, sa savjetima i idejama profesionalaca koji nastupaju, budu dostupna što većem broju ljudi.

Predavanja oba dana biti će iz područja online poslovanja kod startup-a, konkuriranja na web-tržištu, analitike web-poslovanja, copywritting, SEO, Google Tag Manager, AdWords API, skriptni jezici, dizajniranje lijepih i intuitivnih REST+JSON API aplikacija, sve o full-stack developerima i razvoju web aplikacija, sve o evoluciji arhitekture web aplikacija, konkretna primjena Node.js, itd.

Također, kako još možete očekivati i druženje s ekipom, javnu panel raspravu, dodjelu Masterweb nagrada i druga iznenađenja – požurite kupiti svoju ulaznicu jer je broj rezerviranih sjedećih mjesta ovoga puta striktno ograničen!

Kako se prijaviti za Masterweb nagradu?

Na nedavno završenoj konferenciji „Weboo 2015 – Dan Internetskog Marketinga“ dodijeljene su prve ovogodišnje Masterweb nagrade u tri kategorije koje su prenijeli svi vodeći hrvatski mediji. I ovoga puta dodjeljivati će se nove nagrade, u sljedeće nove tri kategorije:

  • Masterweb – Najbolji web-turizam 2015
  • Masterweb – Najbolja web-trgovina 2015
  • Masterweb – Najbolji web-dizajn 2015

Smatrate li da i Vi zaslužujete Masterweb nagradu? Prijavite se! Saznajte što se ocjenjuje u pojedinoj kategoriji i prijavite svoj rad jer stručan žiri možda donese popularnost i promociju baš Vama.

Kako postaviti pitanja predavačima Web::INDUSTRIJE 2015?

Kako je želja organizatora Web::INDUSTRIJE 2015 da publiku što interaktivnije poveže sa predavačima, a predavačima da im pomognete u oblikovanju predavanja, omogućili smo svima da prije održavanja manifestacije postavljaju pitanja predavačima putem Q&A platforme Znatko tako da  je potrebno upisati tag “wi2015” uz Vaše pitanje. Već danas možete postaviti pitanja na koja ćete dobiti odgovore od predavača ili web-zajednice, a na najinteresantnija pitanja odgovoriti će Vam uživo predavači na manifestaciji Web::INDUSTRIJA.

Kako do besplatne ulaznice za manifestaciju Web::INDUSTRIJA 2015?

Finalisti za Masterweb nagradu dobiti ćete i jednu besplatnu ulaznicu za dolazak na manifestaciju. No, postoji i drugi način. Nekima još jednostavniji…

Ako znate “kako stvari stoje” oko interneta, web-developmenta, web-marketinga i općenito oko online poslovanja – podijelite svoje znanje, postanite priznati znalac, online stručnjak tj. online ninđa! Kako? Pojavite se kao korisnik na mjesečnoj TOP10 ljestvici na Q&A forumu Znatko i osvojite besplatne ulaznice za manifestaciju Web::INDUSTRIJA 2015 ili, ubuduće, neke druge mjesečne nagrade. Pojavljujete se na TOP10 ljestvici sakupljanjem bodova odgovaranjem i glasovanjem na druge odgovore na Znatku. Detaljnije o tome kako do besplatne ulaznice za Web::INDUSTRIJU 2015 saznajte ovdje.

Za kraj…

Ne zaboravite – Znatko je platforma za one koji žele naučiti više i pokazati koliko i sami znaju, Masterweb nagrada je za vrijedne i predane koji žele pokazati javno svoj trud i uspjeh i biti nagrađeni od struke, a Web::INDUSTRIJA je manifestacija koja je pripremila predavanja za sve Vas od 10 do 100 godina.

Vidimo se!

 


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.