Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Za Dan žena vodimo vas na koncert Zdravka Čolića!

Za Dan žena uživajte u vječnim hitovima Zdravka Čolića u zagrebačkoj Areni. Sretne dobitnice su Marina Rakas Starčević i Sanda Svetinović. Uživajte!

Za Dan žena uživajte u vječnim hitovima Zdravka Čolića u zagrebačkoj Areni. Sretne dobitnice su Marina Rakas Starčević i Sanda Svetinović. Uživajte!

Profitiraj.hr vodi vas na koncert balkanskog zavodnika Zdravka Čolića, koji će se održati u četvrtak, 8. ožujka 2012. s početkom u 20:00 sati u zagrebačkoj Areni.

Dijelimo vam dva puta po dvije ulaznice! Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na pitanje: “Kako glasi naziv posljednjeg studijskog albuma Zdravka Čolića objavljenog 2010. godine?”.

Registrirajte se na portal Profitiraj.hr te nam na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “Čolić, odgovor, ime i prezime, korisničko ime, adresu, grad i broj mobitela.

Prijave primamo do srijede 07. ožujka 2012. godine.

Pratite nas na Facebooku! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr!


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.