Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Za dividende dioničarima Janafa 20,5 milijuna kuna

Donesena je odluka kojom će se Glavnoj skupštini Janafa predložiti da se od 95,8 milijuna kuna neto dobiti ostvarene u prošloj godini, više od 70,5 milijuna kuna unese u temeljni kapital društva

Donesena je odluka kojom će se Glavnoj skupštini Janafa predložiti da se od 95,8 milijuna kuna neto dobiti ostvarene u prošloj godini, više od 70,5 milijuna kuna unese u temeljni kapital društva

Nadzorni odbor i Uprava Janafa predlažu da se najveći dio dobiti ostvarene u prošloj godini uplati u temeljni kapital, a da se za dividende dioničarima isplati ukupno 20,5 milijuna kuna.

Prema obavijesti koju je Janaf danas dostavio Zagrebačkoj burzi, na jučer održanoj sjednici Nadzornog odbora donesena je odluka kojom će se Glavnoj skupštini Janafa predložiti da se od 95,8 milijuna kuna neto dobiti ostvarene u prošloj godini, više od 70,5 milijuna kuna unese u temeljni kapital društva.

Glavnoj skupštini se predlaže i da se za dividende isplati ukupno 20,5 milijuna kuna, u zakonske pričuve preraspodjeli 4,79 milijuna kuna, a da preostalih 3,8 milijuna kuna ostane u zadržanoj dobiti Janafa.

Prema podacima Središnjeg klirinškog depozitarnog društva, najveći vlasnički udio u Janafu ima HZMO, od 50,54 posto. Slijede Ina s udjelom od 16 posto, država sa 14,47 posto, HEP sa 7,27 posto, Država agencija za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka s 5,84 posto, a manje udjele imaju i AZ obvezni mirovinski fond (1,18 posto), PBZ Croatia osiguranje obvezni mirovinski fond (0,78 posto), Valamar Adria Holding (0,34 posto), Kapitalni fond (0,26 posto) i tvrtka Union d.d. (0,18 posto).

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.