Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Zagrebački poduzetnički centar otvara vrata u ožujku

Zagrebački poduzetnički centar otvara vrata u ožujku

Zagrebački poduzetnički centar otvara vrata poduzetnicima u ožujku. Cilj ovog centra je pružanje besplatne stručne podrške poduzetnicima u brojnim segmentima poslovanja. Zamisao je da poduzetnički centar postane mjesto podrške poduzetnicima, jer glavni problemi poduzetnika upravo su nedostatne informacije ili nemogućnost da se na pitanja odgovori na jednom mjestu.

Poduzetnici i oni koji kreću u poduzetništvo suočavaju se s određenim teškoćama. U velikoj količini propisa, zakona, programa, poduzetnik gubi interes, jer nije siguran ima li dovoljno snage i vještina za realizaciju svega što mu je ponuđeno ili još češće nema niti informaciju da ima više opcija. S druge strane, potporne mjere gube na snazi, jer su raspršene i bez mogućnosti mjerenja učinkovitosti.

“U Poduzetničkom centru Grada Zagreba poduzetnici će moći dobiti konkretne i točne informacije o svim problemima koji ih muče, moći će se educirati, savjetovati, bit će to mjesto za umrežavanje i razmjenu ideja i slično, dakle mjesto koje bi trebalo unaprijediti poduzetničku, a time i gospodarsku sliku Zagreba”, kaže Mirka Jozić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo.

Poduzetnički centar dobio je i svoj službeni naziv i bit će predstavljen kao Plavi ured, a smješten je u Vodnikovoj 12. Djelovat će kao nova poslovna jedinica u sklopu Razvojne agencije Zagreb, dok će agencija i dalje nastaviti poslovati na postojećoj adresi Dragutina Golika 63 na Drvinju. Poduzetnici, naravno, imaju i online podršku koju im daje službena web stranica.

Plavi ured će biti mjesto susreta i informiranja onih koji kreću u poslovni svijet, kao i za male i srednje poduzetnike, obrtnike i sve ostale zainteresirane. Tu će, uz navedene, kvalitetnu informaciju moći potražiti i nezaposleni, studenti, strani državljani.

 

 

Napisao

Preporučujemo

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.