Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Zagrebparking -trend povećanja prodaje „komercijalne“ parkirališne karte

Podružnica Zagrebparking bilježi stalni trend povećanja prodaje „komercijalne“ parkirališne karte nakon uvođenja mogućnosti kupnje na prodajnim mjestima Tiska i iNovina, čime se njena prodaja povećala za više od 200%.

Trend rasta zabilježen je i tijekom ljetnih mjeseci, što se može povezati s većim brojem turista, koji su „komercijalnu“ kartu prepoznali kao najisplativiji oblik parkiranja na javnim parkiralištima u gradu Zagrebu.

Uz kupnju na prodajnim mjestima Tiska i iNovina, korisnicima je kupnja također dostupna i na blagajnama podružnice Zagrebparking u Šubićevoj 40/III, te u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara br. 41. Uskoro će kupnja navedene karte biti moguća i putem web portala, o čemu će korisnici biti obaviješteni.

Napominjemo, „komercijalnu“ parkirališnu kartu mogu kupiti svi korisnici jer za istu ne postoje nikakvi posebni uvjeti, kao prebivalište ili boravište.

Također podsjećamo naše korisnike koji koriste usluge web portala za kupnju povlaštene parkirališne karte, da obrate pozornost na podsjetnike o vremenu trajanja navedenih parkirališnih karata. Podsjetnici se dostavljaju na e-mail adrese koje su korištene kod prijave na portal za kupnju parkirališnih karata podružnice Zagrebparking.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.