Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Zagrebparking -trend povećanja prodaje „komercijalne“ parkirališne karte

Podružnica Zagrebparking bilježi stalni trend povećanja prodaje „komercijalne“ parkirališne karte nakon uvođenja mogućnosti kupnje na prodajnim mjestima Tiska i iNovina, čime se njena prodaja povećala za više od 200%.

Trend rasta zabilježen je i tijekom ljetnih mjeseci, što se može povezati s većim brojem turista, koji su „komercijalnu“ kartu prepoznali kao najisplativiji oblik parkiranja na javnim parkiralištima u gradu Zagrebu.

Uz kupnju na prodajnim mjestima Tiska i iNovina, korisnicima je kupnja također dostupna i na blagajnama podružnice Zagrebparking u Šubićevoj 40/III, te u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara br. 41. Uskoro će kupnja navedene karte biti moguća i putem web portala, o čemu će korisnici biti obaviješteni.

Napominjemo, „komercijalnu“ parkirališnu kartu mogu kupiti svi korisnici jer za istu ne postoje nikakvi posebni uvjeti, kao prebivalište ili boravište.

Također podsjećamo naše korisnike koji koriste usluge web portala za kupnju povlaštene parkirališne karte, da obrate pozornost na podsjetnike o vremenu trajanja navedenih parkirališnih karata. Podsjetnici se dostavljaju na e-mail adrese koje su korištene kod prijave na portal za kupnju parkirališnih karata podružnice Zagrebparking.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.