Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Financiranje za poduzetnice i one koje će to tek postati

WE – Udruga hrvatskih poduzetnica i HGK Zagreb pozivaju Vas na besplatnu radionicu o temi:

Financiranje za poduzetnice i one koje će to tek postati

u četvrtak, 03. ožujka 2016. godine,

Draškovićeva 45, 10 000 Zagreb

Radionica će se održati u trajanju od 09,00 do 13:00 sati. Namijenjena je postojećim poslovnim subjektima koji su u većinskom vlasništvu žena kao i ženama početnicama, osobito onima koje kreću samostalno poslovati radi samozapošljavanja.

Cilj radionice je pružanje osnovnih informacija o načinu i mogućnostima financiranja ženskog poduzetništva te raspoloživim oblicima poslovne podrške. Predstavit će se smjernice za dobivanje poticaja kod samozapošljavanja i zapošljavanja kao i mogućnosti dobivanja potpora iz drugih nacionalnih izvora financiranja – HBOR te Hamag Bicro.

Naglasak je na motivaciji i promociji ženskog poduzetništva, međusobnom povezivanju, dijeljenju informacija te pružanju mogućnosti usavršavanja kroz razne programe edukacije koje organizira i podržava Udruga hrvatskih poduzetnica.

Postanite dio događanja namijenjen ženama poduzetnicama. Prijavite se najkasnije do 2. ožujka 2016. na link Radionica Zagreb prijava.

 


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.