Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Financiranje za poduzetnice i one koje će to tek postati

WE – Udruga hrvatskih poduzetnica i HGK Zagreb pozivaju Vas na besplatnu radionicu o temi:

Financiranje za poduzetnice i one koje će to tek postati

u četvrtak, 03. ožujka 2016. godine,

Draškovićeva 45, 10 000 Zagreb

Radionica će se održati u trajanju od 09,00 do 13:00 sati. Namijenjena je postojećim poslovnim subjektima koji su u većinskom vlasništvu žena kao i ženama početnicama, osobito onima koje kreću samostalno poslovati radi samozapošljavanja.

Cilj radionice je pružanje osnovnih informacija o načinu i mogućnostima financiranja ženskog poduzetništva te raspoloživim oblicima poslovne podrške. Predstavit će se smjernice za dobivanje poticaja kod samozapošljavanja i zapošljavanja kao i mogućnosti dobivanja potpora iz drugih nacionalnih izvora financiranja – HBOR te Hamag Bicro.

Naglasak je na motivaciji i promociji ženskog poduzetništva, međusobnom povezivanju, dijeljenju informacija te pružanju mogućnosti usavršavanja kroz razne programe edukacije koje organizira i podržava Udruga hrvatskih poduzetnica.

Postanite dio događanja namijenjen ženama poduzetnicama. Prijavite se najkasnije do 2. ožujka 2016. na link Radionica Zagreb prijava.

 


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.