Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Gdje će ljetovati ministri?

‘Sedam dana ću odmarati, iako vi mislite da bih ja trebao krepat na poslu, ali to je vaš problem’, kazao je Slavko Linić, ministar financija.

'Sedam dana ću odmarati, iako vi mislite da bih ja trebao krepat na poslu, ali to je vaš problem', kazao je Slavko Linić, ministar financija.

Iako sjednice Vlade neće biti naredna tri tjedna ministri se, prema vlastitom priznanju, neće odmarati toliko. Ovisi kako i tko na godišnjem će provesti tjedan ili dva i svi će na Jadran.
‘Sedam dana ću odmarati, iako vi mislite da bih ja trebao krepat na poslu, ali to je vaš problem’, kazao je Slavko Linić, ministar financija.

Nešto ljubazniji i susretljiviji bio je ministar obrazovanja Željko Jovanović koji će na odmor u Rijeku, a kaže da će biti u ‘polu godišnjem raspoloženju’.

Siniša Hajdaš Dončić nije želio otkriti gdje će se odmarati, naveo je tek da će dva tjedna provesti s obitelji. Za razliku od njega prvi čovjek obrane Ante Kotromanović nije imao problema s otkrivanjem lokacije svog ljetovališta. Kazao je da će najprije na Pag, a potom u posjete sestrama.

Andrea Zlatar Violić će u Dubrovnik u obiteljsku kućicu na dva tjedna, a Taritaš tjedan dana rezervirala je za jedrenje, a tjedan posjet majci.

Branko Grčić planira odmarati dva tjedna najvjerojatnije kod kuće u Splitu, do će kući na Brač skoknuti Arsen Bauk, a u obiteljsku kuću na Brač planira ići i ministar pravosuđa Orsat Miljenić ‘Hoću li još nekud ići još ću vidjeti, ali se iz Dalmacije neću micati’, kazao je Bauk

Predsjednik Vlade Zoran Milanović kao što smo već pisali, vodi suprugu i sinove u državnu rezidenciju na Hvaru – vilu Kovač ili ‘Bakarićevu vilu’. Tamo će se odmarati od dana proslave akcije Oluja, 5. kolovoza, sve do 19. kolovoza.

[infopunkt 7021 1]

[infopunkt 7021 3]

[infopunkt 7021 4]

Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Portal MojPosao je kroz anketu u kojoj je sudjelovalo gotovo 700 ispitanika doznao što o procesu smanjenja broja ministarstava misle građani.

Komunikacija

Vlada Republike Hrvatske četvrtu godinu zaredom na društvenim mrežama provodi transparentnu i otvorenu komunikaciju s građanima, što je prepoznala i neovisna studija Twiplomacy koja...

EU fondovi

Vlada i resorna ministarstva tijekom ožujka i travnja u više će gradova na predstavljanjima pod nazivom “Zajedno do EU fondova” prezentirati sve mogućnosti privlačenja...

Novosti

Vlada pomaže poduzetnicima izmjenama Općeg poreznog zakona koje je prihvatila na sjednici u srijedu. Time se nastoje stvoriti predvidljivije i bolje uvjete za poslovanje...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.