Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Gdje će ljetovati ministri?

‘Sedam dana ću odmarati, iako vi mislite da bih ja trebao krepat na poslu, ali to je vaš problem’, kazao je Slavko Linić, ministar financija.

'Sedam dana ću odmarati, iako vi mislite da bih ja trebao krepat na poslu, ali to je vaš problem', kazao je Slavko Linić, ministar financija.

Iako sjednice Vlade neće biti naredna tri tjedna ministri se, prema vlastitom priznanju, neće odmarati toliko. Ovisi kako i tko na godišnjem će provesti tjedan ili dva i svi će na Jadran.
‘Sedam dana ću odmarati, iako vi mislite da bih ja trebao krepat na poslu, ali to je vaš problem’, kazao je Slavko Linić, ministar financija.

Nešto ljubazniji i susretljiviji bio je ministar obrazovanja Željko Jovanović koji će na odmor u Rijeku, a kaže da će biti u ‘polu godišnjem raspoloženju’.

Siniša Hajdaš Dončić nije želio otkriti gdje će se odmarati, naveo je tek da će dva tjedna provesti s obitelji. Za razliku od njega prvi čovjek obrane Ante Kotromanović nije imao problema s otkrivanjem lokacije svog ljetovališta. Kazao je da će najprije na Pag, a potom u posjete sestrama.

Andrea Zlatar Violić će u Dubrovnik u obiteljsku kućicu na dva tjedna, a Taritaš tjedan dana rezervirala je za jedrenje, a tjedan posjet majci.

Branko Grčić planira odmarati dva tjedna najvjerojatnije kod kuće u Splitu, do će kući na Brač skoknuti Arsen Bauk, a u obiteljsku kuću na Brač planira ići i ministar pravosuđa Orsat Miljenić ‘Hoću li još nekud ići još ću vidjeti, ali se iz Dalmacije neću micati’, kazao je Bauk

Predsjednik Vlade Zoran Milanović kao što smo već pisali, vodi suprugu i sinove u državnu rezidenciju na Hvaru – vilu Kovač ili ‘Bakarićevu vilu’. Tamo će se odmarati od dana proslave akcije Oluja, 5. kolovoza, sve do 19. kolovoza.

[infopunkt 7021 1]

[infopunkt 7021 3]

[infopunkt 7021 4]

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.