Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

HUS se boji za sudbinu brodogradilišta – traže hitni sastanak s Popijačem

Hrvatska udruga sindikata (HUS) na čelu s Ozrenom Matijaševićem zatražila je danas hitan sastanak s ministrom gospodarstva, rada i poduzetništva Đurom Popijačem zbog stanja u brodogradilištima i sve veće neizvjesnosti i nesigurnosti među radnicima…

Hrvatska udruga sindikata (HUS) na čelu s Ozrenom Matijaševićem zatražila je danas hitan sastanak s ministrom gospodarstva, rada i poduzetništva Đurom Popijačem zbog stanja u brodogradilištima i sve veće neizvjesnosti i nesigurnosti među radnicima...

HUS predlaže Popijaču da čim prije sazove sastanak s predstavnicima sindikata koji djeluju u brodogradnji jer preduga privatizacija Brodosplita, opterećenog neugovaranjem novih poslova, i neizvjesnost oko održivih planova restrukturiranja Brodotrogira, Kraljevice i 3. maja nalažu objektivno rasvjetljavanje svih okolnosti.

Tu potrebu dodatno naglašava bojazan da odugovlačenje započetih aktivnosti ima za cilj zaobići neke od obaveznih uvjeta objavljenih međunarodnih natječaja koji su bili plod dogovora Vlade i socijalnih partnera, kaže se u priopćenju HUS-a.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.