Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Internet trgovina i potrošači

internet kupovina
pixabay.com

Ministarstvo gospodarstva i Hrvatska gospodarska komora organiziraju konferenciju povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite potrošača “Internet trgovina i potrošači“.

Jesu li potrošači dovoljno zaštićeni prilikom kupnje na internetu? Koje su obveze trgovaca koji prodaju putem internet trgovine? Kako je internet trgovina regulirana u Hrvatskoj? Značaj internet trgovine na nivou Hrvatske i Europske unije? To su samo neka od pitanja na koje će sudionici konferencije “Internet trgovina i potrošači” pokušati dati odgovor.

Napomenimo, hrvatski potrošači mogu vratiti robu kupljenu putem interneta zamijeniti ili dobiti povrat novca u punom iznosu u roku od 14 dana nakon primitka robe. Prava potrošača su ojačana i svaki građanin EU ima jednaku zaštitu bez obzira na to gdje i kako kupovao, kako je navedeno u europskoj direktivi o pravima potrošača iz 2014. godine.

Cilj ove konferencije je informirati javnost o postignutim rezultatima u području internet trgovine, potaknuti razmjenu iskustava i unaprijediti suradnju svih dionika u ovom području. Kroz izlaganja i diskusiju na konferenciji će sudjelovati predstavnici nadležnog ministarstva, tvrtki, gospodarskih udruga, savjetovališta za potrošače te drugih zainteresiranih strana.

Konferencija povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite potrošača na temu “Internet trgovina i potrošači” bit će održana 12. ožujka s početkom u 10 sati u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2, Zagreb.

Prijavnica

www.hgk.hr


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.